Utku sonuçtan hiç memnun değil

Weltew Home Arizona Yatak Aldım Bin Pişman Oldum

11 Ocak 2024 10:40

Weltew Home İnegöl fabrikasından düğün öncesi Arizona yatak aldım. Kullanmaya dört ay sonra başladım ve yatak gıcırdama sesleri çıkarmaya başladı. Yatağın her yerinden ses geliyor. Arayıp şikayetimi bildirdim; iki kez geri dönüş yapılmadı. Şu anda aradığımda muhatap bulamıyorum. Farklı bir departmana ulaştığımda 'biz ilgilenmiyoruz, sizi arayalım' dediler. Numaramı aldılar ancak yine dönüş yapan olmadı. Aldığıma çok pişman oldum, markaya güvenerek almıştık. Bu durum gerçekten üzücü.

11 Ocak 2024 12:24 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Çözüm birimimiz başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, -Weltew Çözüm Merkezi

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Weltew Home'dan Aldığım Koltuk Ve Yatakta Sürekli Sorunlar Ve Çözülmeyen Garanti Süreci

15 Ağustos 2025 22:05
weltew-homedan-aldigim-koltuk-ve-yatakta-surekli-sorunlar-ve-cozulmeyen-garanti-sureci-1.jpg

19 Eylül 2023 11:08
Berat sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 15:07