Webtapu / İntikal Başvurusu Faciası...

Webtapu / İntikal Başvurusu Faciası...
29 Mart 2023 10:21

Merhabalar,

16.03.2023'de Webtapu üzerinden yaptığım 17517 numaralı İntikal başvurusunda ödeme yapılması bekleniyor. Ama ödeme ekranına gittiğimde "e-tahsilat no" soruyor. Yaptığım başvuruda tahsilat no kısmında bir şey yazmıyor. Şimdi sorum şu hem numara vermeyip hem nasıl ödeme bekliyorsunuz? Ayrıca Beylikdüzü tapu müdürlüğünü aradığımda telefon asla çalışmıyor ya da açılmıyor. Ben bu bilgileri almak için rüyaya mı yatmalıyım? Hem internet üzerinden işlem yapılacak deniliyor hem de bilgileri eksik veriyor. Gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bütün evraklarım tam ve artık bu işlemin bitmesini istiyorum acilen!

Onur
Onur

Merhaba elif hanım sizin işleme benzerde ben bir işlem gerçekleştirdim. Anlaşmalı miras intikali için halamın adına web tapudan başvuru gerçekleştirdim. 3 veya 4 gün oldu ama tahsilat ile alakalı herhangi bir mesaj gelmedi. Acaba ne kadar beklenmeli. Bir de miras kalan yer iki adet parsel belirttiğim arsa bunlar için sadece parsel numarası il ilçe girişi yaptım bir de miracı belgesi yükledim acaba bu yeterli olmuşmudur.

Elif
Elif

Merhaba evrak eksik olduğu için çıkmıyor ya da mesaj gelmiyor hangi evraklar yüklenecek onları net bir şekilde telefonla ulaşıp öğrenmelisiniz yoksa bekliyor

Webtapu Üzerinden Vekaletli Başvuru Yapılamıyor, Destek Alınamıyor

Ahmet