Warmhaus Ewa 24 Su Basıncı Arızası

Warmhaus Ewa 24 Su Basıncı Arızası
06 Mayıs 2024 14:50

Kombinin su basıncı 1 bar civarında iken çalışmaya başladığında artarak 4 bara kadar yükseliyor ve balkona su sızdırıyor. Çalışma durduğunda basınç tekrar düşüyor. Bu sorunun çözülmesini rica ediyorum. Garantisi devam etmektedir. Servis talebi oluşturdum ancak henüz geri dönüş yapılmadı.

14 Haziran 2024 00:28

Daha önce servis geldi basınç sorunumu giderdi ancak o günden beri kombi yaz modunda iken sürekli çalışıyor ve petek resmi yanıp sönüyor kış moduymuş gibi ve ne kapanıyor ne başka bir şey yapılıyor günlerdir sürekli çalışıyor şimdi ise ana kart arızası olabilir denildi o bitmeden kombi su sıcaklığı 70 derecelere çıkıyor ama sıcak suyu açar açmaz - (eksi) 8 e iniyor kapatınca suyu tekrardan 70 dereceye çıkıp sürekli çalışmaya devam ediyor tam bir fiyasko marka oysa çoğu çevreme aldırdım inşallah onlarda rezil olmazlar bir sorun var belli ama ne arıza kodu var ne bir şey sürekli servis ücreti vermek istemiyorum çünkü çözüm yok

06 Mayıs 2024 14:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

06 Mayıs 2024 22:05

Servis gün içinde iletişime geçip gelip hızlı şekilde sorunu çözdüler teşekkürler

İbrahim

20 Temmuz 2025 03:26
Warmhaus Kombide Sürekli Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Defne sonuçtan çok memnun

13 Ocak 2024 18:39
"Şikayetim sonucu aradılar kaç kere ve gayet ilgilendiler. Sorunum çözüldü çok teşekkür ederim"