Volkswagen Yetkili Servis Pişmanlığı

06 Haziran 2024 12:33

Volkswagen yetkili servisi mez otomotivde Temmuz 2023 30000 bakımında aracımın balata ve diskleri değiştirildi. O zamandan beri araçla 5-10dk seyir ettikten sonra başlayan ve frene basmadıkça kesilmeyen bir ses var. Frenden ayağımı çeker çekmez devam ediyor. Bunun için defalarca şikayet oluşturduk. Çözüldü dendi, aldık aracı yine aynı ses gelmeye devam etti. En sonunda bu sesin normal olduğu ve bunun "kullanıcı hatası" olduğu söylendi. Ve sert fren yaparak aracı kullanmam gerektiği söylendi. Böyle bir öneri olabilir mi? Şu anda 444 8 924 numaralı Doğuş Oto hattı bu sorunu sesin bir arıza olmaması nedeniyle çözmüş kabul ediyor ve yeni şikayet oluşturmuyor. Bana bu sesle yaşayacaksın deniyor. Aracımın değerini düşürüyor bu ses. Sırf daha iyi olacağı düşüncesiyle ve iyi niyetle yetkili serviste bakımını yaptırdım. Fabrika çıkışlı balatada 30000 km hiç sorun yaşamadım. Yetkili servis hangi balatayı kullanıyor da bu sesi yaşıyorum şu an? Ben neden yetkili servise gidiyorum. Bu sesin neresi normal? Çok pişmanım, günlerce aracım servise gitti geldi. Zamanım çalındı, sabrım tükendi. Başka yetkili servise geçiş isteğime de olumlu cevap alamıyorum. Şikayet hattına şikayet edemediğiniz bir marka!

profile profile

Kerem
Kerem

Aynı sorun bende de var, hala aynı şeyleri söylüyorlar.

Muhammet
Muhammet

Merhaba aynı sorun bende de var. 2024 0 km Polo life paket aldım servise verdiğimde bu sorun için analiz yapılıyor üretici firmadan cevap bekliyoruz deyip geçiştirdiler. Sorununuz devam ediyor mu sizin çözüldüyse nasıl paylaşabilir misiniz?

Elif
Elif

Hayır maalesef kimse ilgilenmiyor artık bu kronik bir problem, balataların üretimine bağlı tüm Volkswagen lerde var deyip geçiyorlar bir sorun olarak da görülmüyor diyebilirim.

Volkswagen Sıfır Polo Ses Sorunu

02 Ağustos 2024 11:15

21 Temmuz 2023 22:46
Ayberk sonuçtan hiç memnun değil

0 Km Volkswagen Motor Arızası

18 Eylül 2024 13:44