Volkswagen Tiguan'da Artan Güvenlik Sorunları

03 Kasım 2024 22:16

02-09-2024 tarihinde Esenyurt Doğuş Otomotiv'den almış olduğum 34... 23 plakalı Tiguan marka aracımda her geçen gün artan ciddi sorunlar yaşamaktayım.

Aracıma ait birçok özellik aldığım günden itibaren devre dışı. Bununla alakalı 2 hafta önce servise bırakarak durumu anlattık ve çözüm istedik. İlgili arkadaş yeterince ilgilenerek çözüm üretmeye çalıştı ve aracımız serviste kalarak yazılımı yeniden yüklenerek tarafımıza teslim edildi. Yalnız sorunlar çözülmedi, aksine her gün artarak devam etmektedir.

Park sorunundan airbag ve hatta çarpışma önleyiciye kadar birçok hayati fonksiyon kullanım dışı. Servise bu sorunu tekrar ilettiğimizde yazılım beklenildiğini ve bizim de anlayışla beklememiz gerektiğini dile getirdiler. Yalnız bu araç, eşim için aldığım bir araç ve 3 çocuğumu okula götürüp getirmekte kullandığı ve kendi özel kullanımında olan bir araçtır. Bu kullanımlarda çalışmayan fonksiyonlardan dolayı yaşanacak bir durumun bedelinin herkes için çok ağır sonuçlar getireceğini dile getirmek istiyorum.

Ben, yıllardır Volkswagen grubundaki araçları alıp kullanan bir kullanıcınız olarak sizlerden çok acil bu konuda bir çözüm üretmenizi rica ediyorum. Aracımla alakalı bir çözüm beklenmekteyse, o süre içerisinde sorunsuz bir araç tarafımıza verilerek sorun çözülene kadar büyük bir sorun yaşamamız adına bir önlem alarak bizlere destek sunulmasıdır.

profile profile profile

Yıldız
Yıldız

Abi airbagin sigortası attıysa hepsini devre dışı bırakıyor aynı sorun bende de var şoför kapısındaki kabloları kontrol ettir kopukluk olmuş olabilir belki

Sıfır Araçta Çatlak Far Ve Garanti Sorunu

29 Nisan 2025 16:41

Yeni Tiguan'da Kronik Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik

Özgür
28 Ekim 2024 17:03
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2025 13:51
2024 Model Tiguan'da İletişim Sorunları Ve Hayal Kırıklığı