Gökçehan sonuçtan hiç memnun değil

Gökçehan
01 Kasım 2024 23:12

2024 model 5 aylık Volkswagen Tiguan aracım var, daha 6 bin km yeni oldu. Geçen ay aracıma bindim ve aracı çalıştıramadım. Servisi aradım, "yarım saat bekleyin, çalışacak, yazılımsal bir sıkıntı var" dediler. Aradan 2 hafta geçti ve araç bütün ikaz lambalarını yaktı. Aradım ve aracımı çekici ile servise gönderdim. 5 gün sonra araç hazır dediler. Teslim aldıktan 2 gün sonra yine aracımda ikaz lambaları yandı ve trafikte stop etti. 15 dakika boyunca çalıştıramadım. Hemen servisi aradım ve bana "aracınızda yazılım sıkıntısı var, fabrikanın problemi, acil servis veya çekici gönderemiyoruz çünkü yapacak bir şeyimiz yok" dediler. 1 gün sonra tekrar aradığımda çekici ile servise çektiler, 4 gün sonra aracınız hazır denildi. Aracımı saat 17:00 sıralarında teslim aldım. Serviste belki 6-7 tane Tiguan tamir için bekliyordu. Saat 18:30 sıralarında tekrar arıza ikaz ışıklarını yaktı. Doğuş müşteri hizmetleri B**** Bey olması lazım, söylediği "bütün Tiguanlarda bu sıkıntı var". Peki neden halen satılmaya devam ediliyor? Ayıplı araba satıyorsunuz, açıkça söylüyorsunuz, arkasında durmuyorsunuz! 2.5 milyon para verip rezil olmak böyle bir şey. Maalesef para verdik ve mahkemelik olacağım.

Yorumlar (5)

Özden

Yazılım yenilemeleri 11.2024 tarihine kadar yapılıyormuş fakat sorunlara çözüm olmadığı için marka yeni yazılım hazırlığı yapıyormuş. Sorunu giderecek yeni yazılımın çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi verilmiyor.

Muhammed

Aracın Son durumu hakkında bilgi alabilir miyiz? Kronik sorun yaşayanlar iletişim için bir araya gelirse daha etkili olur diye düşünüyorum.

Muhammed

Serviste çözüm bulundu mu? Süreç hakkında bilgi verebilir misiniz.

Levent

Merhaba sorununuza çözüm bulundumu

Barış

Aynı sorunu bemde yaşıyorum. 45 gündür aracım serviste. Bu konu ile ilgili çok fazla mağdur var. Hukuki sürecin uzun süreceğini bilerek çok rahat ilgisiz ve can sıkıcı bir tutumları var ben sanayi bakanlığıma şikayet edeceğim. Süreçhakkında buradan bilgi paylaşmanızı rica ederim.

Sıfır Tiguan’da Sürekli Asistan Arızası Ve Çözüm Sunulmaması

28 Ağustos 15:26