Volkswagen Tiguan Yazılım Hatası

26 Ağustos 2024 16:23

31 Temmuz 2024 tarihinde satın aldığım Tiguan markalı araç aldığım günden bugüne hata veriyor. İlk olarak asistan hatası verdi. Avek servise gittim. Aküyü şarj edip verdiler. Şimdilik asistan arıza vermedi. Geçen gün seyir halinde hız ve gösterge panosu ekranı tamamen gitti. View tuşuna basıp giriş çıkış yapınca geri geldi. Bunu bir kez daha, toplamda iki defa yaptı. Sürüş esnasında bu arızayı verince hız, cruise kontrol vs. dahil hiçbir şey gözükmeyip sürüş güvenliğimi tehlikeye sokmaktadır. Bu arızalardan dolayı başıma gelebilecek tüm kazalardan sizlerin sorumlu olacağını beyan ederim. Ayıplı mal sattığınızı, tüm haklarım saklı kalmak kaydıyla beyan ederim. Tüm bu şikayetlerin sosyal medyada ve servislerde yazılımsal olduğu söylenmektedir. Bahsi geçen arızaların giderilmesini ivedilikle arz ve beyan ederim. Ender A*****.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Levent

Merhaba yazılım geldi diyenler var sizi aradılar mı servis kemer takmadan çalıştırıyorlar diyor sizde de böyle mi oldu yazılım hakkında bilginiz var mı teşekkür ederim

Ender

Yazılım hala gelmesi. Ben kemer takıp çalıştırıyorum

Levent

Merhaba aynı araç alacam şikayetleriniz geçti mi servisler kullanıcı hatası gibi söylüyor yazılım geldi mi teşekkürler iyi günler

Ender

Kullanıcı hatası ne olabilir ki. Bir kez götürdüm, aküyü söküp bir şeyler yaptılar. Şu an için sorun yok. Yazılım gelecek deniliyor.

Sıfır Tiguan’da Sürekli Asistan Arızası Ve Çözüm Sunulmaması

28 Ağustos 2025 15:26