Levent sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 21:50

Merhaba, Aralık 2022 tarihinde Volkswagen Kütahya Demoto yetkili satıcısından 2022 model Taigo DSG Life 1.0 Paket araç satın aldım. Aracım yeni olmasına karşın aldığım günden itibaren sürekli olarak 'EPC arızası' uyarısı almaktayım. Bu arıza, aynı zamanda kapı kilitlerini, geri görüş kamerasını ve hava yastıklarını işlevsiz hale getirmektedir. İlgili görselleri ekte bulabilirsiniz. Bu hata nedeniyle Doğuş Grup bünyesindeki Kütahya ve Eskişehir'deki yetkili servislere toplamda dört kez başvurdum. Aracım, yetkili servislerde uzun süreler boyunca beklemesine rağmen sorun henüz çözülemedi. Aracımın serviste geçirdiği toplam süre 15 Aralık 2023'ten 27 Aralık 2023'e 11 gün ve 7 Şubat 2024'ten 10 Mart 2024'e kadar olan dönemde 26 gün olmak üzere toplamda 37 gündür. Ekim 2023 ayında yapılan tamirat süresi bu hesaba dahil değildir; eğer bu süre de eklenirse toplamda 45 günü aşmaktadır. Yeni bir araç satın almış olmama rağmen bu tür sorunlarla karşılaşmak benim için anlaşılır değil. Volkswagen'i dayanıklılığı, kalitesi ve güvenilirliği nedeniyle tercih etmiştim ve aracımı keyifle kullanıyorum. Ancak yaşadığım bu durum hem maddi hem de manevi olarak beni büyük bir mağduriyete uğratmıştır. Şu anda aracım Eskişehir'deki yetkili serviste bulunmakta ve güvenlik gerekçesiyle kullanamamaktayım. Geçici olarak başka bir araç kullanmak zorunda kalmış bulunuyorum. Yaşadığım bu mağduriyetlerin giderilmesi için yardımınızı rica ediyorum. Volkswagen'e olan güvenimi ve saygımı yitirmek istemiyorum. Talebim, satıcı Volkswagen ve Doğuş Oto'nun garanti belgesinde belirtilen şartlar uyarınca, ücretsiz onarım hakkımı kullanmama rağmen aracın; garanti süresi içinde tekrar arızalanması ve tamiri için öngörülen azami sürenin (20 gün) aşılması sebebiyle, aracın ayıpsız misliyle değiştirilmesidir.

volkswagen-taigo-sifir-aracta-epc-arizasi-5.pdf

Evet

Özgür
22 Haziran 2023 13:23
Volkswagen Sıfır Araç Arızalar Ve Doğuş Oto Servis Problemleri!
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Golf8 Yazılım Hatası

İlhan
22 Aralık 2023 19:36
Volkswagen Golf8 Yazılım Hatası
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Taigo'da EPC Sorunu Ve Güven Kaybı

Serkan