Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
19 Kasım 2024 11:39

Sıfır aldığım ve garantisi devam eden 2023 model Volkswagen T-Cross aracımın kapıyı açarken sağ arka iç kapı açma kolu kırıldı. Servise götürdüğümde, bunun kullanıcı hatası olduğunu ve bu sebeple garanti kapsamı dışında kaldığını, bu nedenle döşemenin komple değiştirileceğini söylediler.
Ayrıca, daha 1 yıl olmadan EPS arızası verdi. Servise götürdüğümde, motor bujilerinin değişmesi gerektiğini ve bunun garanti kapsamı dışında olduğunu söyleyip ücret aldılar. Bu, 3. sıfır Volkswagen aracımdı ve artık kalite ve servis hizmetinin eskisi gibi olmadığını belirtmek isterim. Bu deneyimlerden sonra, Volkswagen araç almam; hayal kırıklığına uğradım.
Volkswagen yetkilileri, bunlar garanti kapsamı dışındaysa siz neye garanti veriyorsunuz?

profile profile profile

Yorumlar (5)

Halil
Halil

Bence sonuç şu. Artık kaliteyi düşürdüler. Benzer sorunlar ben de yaşadım yaşıyorum. Yeni ve üst model diye aldığım aracımın sevincini yaşayacağıma eskisini özlem duyuyorum. En kısa sürede de başka marka bir araçla yoluma devam edeceğim. Beni kaybettiler kesin olan şey bu.

Süleyman
Süleyman

Öncelikle geçmiş olsun. Benimde bu markayla ilgili hayal kırıklığım oldu. Bayisinden sıfır olarak aldığım 2022 model Volkswagen Taigo marka aracımın vites kolu araç sürerken elimde kaldı ve araç yokuş üstü park halinde iken el fireni çekik olduğu halde geri kaçıyor. Volkswagen Türkiye'ye gönderdiği araçlarda kaliteyi iyice düşürdü. Bir daha Volkswagen araç almayı düşünmüyorum.

Halit
Halit

Bende aynı sorunu 2022 T-Cross da yaşadım. Vites kolu geçen gün elimde kaldı, üstelik ellerinde de yokmuş. Ayrıca rampada geri vitesten, 1. Vitese geçince kalkış yapmıyor, gaza basınca geri gidiyor araç. Servise abone oldum. Oysa 12 yıl 1.4 Tiguan sürdüm en küçük sorun yaşamadım. Size katılıyorum Volkswagen kaliteyi düşürdü artık.

Pınar
Pınar

Sizin adınıza üzgünüm. Son zamanlarda Volkswagen profesyonellikten fazlasıyla uzaklaştı. Benim de arabamın içinde motordan gelen ses var. Götürüyorum bir şey yok diyorlar. Biniyorum ses yeniden. Sanırım en güzeli elden çıkartıp bir daha bu marka araca buluşmamak. Umarım bu şikayetiniz gerekli yerler tarafından ciddiye alınıp mağduriyetiniz giderilir. İyi günler

Hayriye
Hayriye

Geçmiş olsun, Benimde t Cross aracım "Fabrika üretim bandındaki hatadan dolayı motor kusurlu" üretilmiş. İlk başta tüketici hatası dediler baskı balata volan parası istediler. Sonra çok uğraştım ve üretim hatası olduğu için komple motor (onayım alınmadan) garanti kapsamında değişti. Benim onayıma gerek yokmuş tüketici hatası olmadığı için ücret almadan garanti kapsamında doğuştan aldıkları yetki ile değişim yapmışlar. Benim onayıma gerek yokmuş öyle dediler. Motor ikaz lambası yanmamıştı bizde.

Volkswagen T Cross Cam Açma Kapama Tuş Takımı Arızası

31 Ağustos 2023 19:53
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen T-Cross Klima Arızası Ve Garanti Sorunu

03 Ocak 2025 17:53