Gökhan sonucu yetersiz buldu

Volkswagen Ölümlü Arıza Nasıl Olur

Gökhan
10 Temmuz 2023 13:35

2021 model 0 km aldığım Volkswagen Polo 1.0 TSİ 95 DSG model aracım dün ara sokakta düşük hızda seyir halinde iken birden stop etti ve bir daha çalışmadı. Çekici ile servise çektim. Şu an serviste. Henüz bir tespit yapılmadı.
Ya yüksek hızda otobanda bir yerde olsaydım nolcakti. Belkide şu anda aranızda değildim. Verilmiş sadakam varmış. Gelişmeleri tekrar yazacağım. Takipte kalın.

12 Temmuz 2023 13:44

Ölebilirdim diyorum çünkü gerçekten öyle. Yazdıklarımı okuyunca hak vereceksiniz. 2021 model 0 km aldığım Volkswagen Polo 1.0 TSİ 95 DSG model aracım dün ara sokakta düşük hızda seyir halinde iken birden stop etti ve bir daha çalışmadı. Çekici ile servise çektim. Şu an serviste. Tespit yapıldı. Benzin pompası yanmış. Parçanın neden arıza yaptığıyla ilgili bilgi istiyorum servis vermiyor. Rapor istiyorum yok diyorlar. Henüz 2 yılını doldurmamış daha 13.000 km deki araç nasıl olur da hiçbir ikaz vs vermeden bu şekilde bozulabilir. Ya yüksek hızda otobanda bir yerde olsaydım nolcakti. Belkide şu anda aranızda değildim. Verilmiş sadakam varmış. Konunun detaylı araştırılmasını istiyorum. Benim başıma geldi başkasını başına gelmesin. Üretim hatalı ürünümü, hatalı montaj mı yapıldı her neyse detaylı yazılı rapor istiyorum.

11 Temmuz 2023 15:29

Ölebilirdim diyorum çünkü gerçekten öyle. Yazdıklarımı okuyunca hak vereceksiniz. 2021 model 0 km aldığım Volkswagen Polo 1.0 TSİ 95 DSG model aracım dün ara sokakta düşük hızda seyir halinde iken birden stop etti ve bir daha çalışmadı. Çekici ile servise çektim. Şu an serviste. Yakıt pompasını değiştireceğiz dediler. Fakat henüz 2 yılını doldurmamış daha 13.000 km deki araç nasıl olur da hiçbir ikaz vs vermeden bu şekilde bozulabilir. Ya yüksek hızda otobanda bir yerde olsaydım nolcakti. Belkide şu anda aranızda değildim. Verilmiş sadakam varmış. Yakıt pompasının bozulma sebebini soruyorum. Söylemiyorlar. Rapor gönderin diyorum o da yok. Benim derdim para değil. Benim başıma gelen başkasının başına gelmesin. Arıza sebebi araştırılsın. Hatalı üretim mi, hatalı montaj mi her neyse söylesinler. Belki partiyi geriye çağıracaklar. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

Yavuz
Yavuz

Eğer aniden kitlenmemişse ve tak diye olduğu yerde durmamışsa stop etmeyle kimse ölmez. Benim arabam haftada 3-4 kez stop ediyor. Kenara çekip dörtlü yakıp tekrar çalıştırıyorum

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen © Hata: ABS/Denge Kontrolü (esc) © Hata: Start-Stop

19 Kasım 2023 11:13
Volkswagen © Hata: ABS/Denge Kontrolü (esc) © Hata: Start-Stop
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Polo'da Beklenmedik Yüksek Masraflar Ve Güven Kaybı

19 Kasım 2024 13:38