15 Ağustos 2024 23:01

Doğuş Otomotiv Maltepe Erel Servisi'ne bıraktığım aracımın ağır bakımı bittikten sonra almaya gittiğimde anahtarı alıp çalıştırdım ama çalışmadı çünkü akü bitmişti. Servis danışmanı M*** Bey bana bu konuda bilgi vermedi. Maalesef aracı bırakıp ertesi gün akü değişimi talep ettim. Aracı tekrar almaya gittiğimde bu sefer otomatik park freninin bozuk olduğunu gördüm. Hem sesli hem uyarı veriyor hem de aktif değil. Bunu da kendilerinden kaynaklı olmadığını söylüyorlar. Servis danışmanı aküyü değiştirdiklerinde ortaya çıktığını söylüyor. Müşteri temsilcisi olduğunu söyleyen Z***** Hanım ise aracın 10 yaşında olduğunu ve parçanın zamanla yıprandığını söylüyor ama kimse 'Ben arkadaş arka balata değiştirdim, değiştirdiğimde zarar vermişim' demiyor. Çünkü maalesef artık servis çalışanları ve müşteriyle iletişimde olan arkadaşlar teknik hiçbir bilgiye sahip değiller. Bu konuda Doğuş Otomotiv genel müdürlüğüne de şikayetimi yaptım ama 48 saat geçmesine rağmen tarafıma dönüş yapmadılar. Hakkımı yasal anlamda sonuna kadar kullanacağımı bilmelerini isterim. Doğuş Otomotiv'i tüketici haklarını ihlal ettiği gerekçesi ile mahkemeye veriyorum ve maddi manevi zararımı misliyle karşılayacaklar. Ayrıca marka ile tüm sosyal medya platformlarında bu şikayetimi yayınlayacağım. Doğuş Oto genel olarak servis olarak zayıf ve piyasanın çok üstü fiyat almaktadır. Sonunda da verdiği hizmet ortadadır. Bu yerlerin servislerini kullanılmaması konusunda ilgili kullanıcıları uyarmak isterim.

Ceyhun
15 Ağustos 2024 22:47

12 Ağustos ta Müşteri temsilcisi Z*** hanım beni arayıp sorunu çözeceklerini ve beklememi rica etti. Ertesi gün pozitifi döneceğini söyledi. 13 Ağustos mesai bitimine çok az bir zaman kala aramadıkları için kendim arayıp zar zor ulaştım. Telefona çıkan Z*** hanım bana ne desin maalesef bir şey yapamıyoruz bu hatanın bizden kaynaklandığını gösteren bir kanıt bulamamışlar olayı aracın yaşına bağlı tutup kestirmeye çalıştı. Ben itiraz edince de tekrar konuşup bana döneceğini söyleyip 48 saat geçmesin karşın dönüş yapmadı.

Volkswagen Yıllık Bakımda Mağduriyet

Volkswagen Güvenlik Zaafiyeti Mağduriyeti

Omur
15 Şubat 12:06
Kartal'daki Oto Servisinde Artan Masraflar ve Sorunlar
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Yetkili Servis Randevusu Ve İşlem Süreci Hakkında Şikayet

Hakan