Volkswagen Caddy Çekişten Düşme Sorunu

Volkswagen Caddy Çekişten Düşme Sorunu
09 Haziran 2024 18:34

Volkswagen Caddy 1.6 dizel aracımda bu ışık yanınca çekişten düşüyor ve gaz yemiyor. Sebebi nedir? Sanayide ustalara gidiyorum, birisi EGR iptali dedi. EGR'yi iptal ettim ama düzelmedi. Bir diğeri hava akışmetre parçası dedi. Gittim, akışmetreyi değiştirdim ama hala ışık yanıp sönüyor. Yardımcı olabilecek var mı?

profile profile

Yorumlar (8)

Ercan
Ercan

Sıvı sirkülasyonu yapan ufak bir pompa var motor arıza yapınca çekiş düşüyor bu dediğim normal devir daim olanı değil bende yaşadım o sorunu eğer falan değil eğer arıza yaparsa vapur dumanı gibi duman atar egzozdan

Hasan

Turboyada baktırdık ondan çıkmadı hocam

Hasan

Polat bey siz sorunu çözebildinizmi

Usta benim arabada aynı hatayı veriyordu dizel partikülünü temizlediler şu an hiçbir sıkıntısı yok

Şaban
Şaban

Yüksek basınç pompasından olabilir mi

Hasan

Ondan değilmiş onu kontrol ettiler serviste orijinal yeniden yazilim yüklendi yine düzelmedi

Hasan

Merhaba aynı sıkıntı bizim aractada var değişmeyen parça kalmadı eğer iptal edildi düzelmedi akü değişti düzelmedi arıza kodu veren her şey değişti düzelmedi araçta yazilim varmış iptal ettirip araca orijinal yazılımı yeniden servise götürüp yüklelttik düzelmedi çözüm bulmadık siz ne yaptınız çözümü bulabildiniz

Polat
Polat

Hocam düzelttik turboyla alakalıymış tıkanmış dediler turbonuza baktırın

Volkswagen 2021 Caddy Hava Yastığı Arızası

08 Temmuz 2023 04:37