Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Bakımdan Çıkan Aracın Arıza Yapıp Bayinin Bir Şey Olmaz Demesi

17 Temmuz 2023 16:48

04.07.2023 de Volkswagen yetkili servisi olan Adana Aykan’da 2016 model Passat aracımı bakıma verdim. Faturası ekte mevcut. Bakım sonrası Adana’dan Didim’e yola çıktım, ertesi gün aracı çalıştırıp harekete başladıktan 5 dakika sonra motor sıcaklığı yükseldi ve araç motor lambası yakıp motor sıcaklığı yükseldi hemen durun diye uyarı verdi. Aracı kenara çektim ve Aykan’ı arayıp durumu anlattığımızda görevli ‘’ustayla görüştüm, sıcaklık için normal yola devam edebilirsiniz’’ dedi. Riske atmak istemedik çekici çağırıp aracı en yakın Volkswagen bayisine çektirdik.

Aracın devirdaim pompası arıza yapmış ve değişmesi gerekiyormuş. Bu şekilde Aykan’a güvenip yola devam etseydik araç motor yiyecekti. 07.07.2023 tarihinde aracı Kuşadası Lena Servisine teslim edip 12.07.2023 tarihinde yaptırarak teslim aldık.

Aracımızın bugüne kadar tüm bakımları, işlemleri hatta akü değişimine varana kadar yetkili serviste yaptırıldı. Adana Aykan servisi hem bakımda gerekli kontrolü sağlamamış hem de üstüne yanlış bilgilendirme yaparak bizi büyük bir masrafa sokacaktı.

Okan sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 17:39
Volkswagen Altur Oto Yetkili Servis Pişmanlığı
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen 2017 Model Passat Highline'da Bitmeyen Sorunlar

27 Nisan 2024 02:37

29 Nisan 2025 14:11
Feridun sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Wosmer Yetkili Servisin Yaptığı Tutarsız İşler

Feridun