Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Araç Satın Alma

30 Mart 2023 19:50

26.03.2023 tarihinde Volkswagen Mersin Opat bayisine 1.0 impression paket Golf almak için gittim. Liste fiyatı 713.000 TL olan aracı bana 805.000 TL gibi bir rakama satmak istediler kendilerini bu farkın neden olduğunu sorduğumda bana metalik renk farkı olduğunu söylediler fakat yanında seramik kaplama bagaj havuzu ve orijinal paspas ve park sensörü de vereceklerini söylediler. Ben bunların hiçbirini istemediğimi sadece metalik renk farkını ödemek istediğimi belirttim ama aldığım cevap o şekilde satışı yapamayacaklarını yanında aksesuar almazsam satışın gerçekleşmeyeceğini belirttiler. Şimdi soruyorum size bu bildiğiniz müşteri zorlama politikası değil de nedir? Bana ürünü satmadılar sırf bu paketleri satın almadığım için.

David
David

Sadece aksesuar değil, o önden alıştırma acaba bunu kabul ediyormu denemesi. Arkasına sana takassız araç veremeyiz takaslı araç getir diyecekler, getirdiğin aracı 100 bin altına alacaklar, onun arkasına uçuk fiyatlarda özel kasko ve trafik sigortası şartı da getirecekler. En az 45 bin tl kasko ve sigorta. Yani o arabanın sana gelişi 805 bin değil, 995 bin ila 1 milyon 30 bin arasında rakam çıkar. Takasta verdiğin araçtan da en az 100 bin civarı altı fiyat çekecekleri için aracın sana gelişi 1 milyon 130 bin civarı. Şu anda tüm sıfır araç satan bayilerde böyle, hepsi aynı. Ama bu Kervan böyle devam etmez, bekleyin derim. Birileri bunların fişini çekecek bir gün er ya da geç.

Ümit
Ümit

Kesinlikle haklısın! Hepsini denediler zaten ama takası ben kabul etmemiştim çünkü arabamı 80.000 TL aşağı istediler ayrıca trafik sigortası ve kasko için de aynı söylediğin gibi oradan yaptırmam gerektiğini belirttiler, sadece şikayet kısmına ben bunları eklemedim ama hiç oralı değiller zaten. Açıkçası çok Toklar çünkü oto galericilere el altından araba satıyorlar çünkü o galericiler onlara güzelliğini yapıyor.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Quick Sigorta’dan Sovtaj Sürecinde Bilgi Eksikliği

02 Ocak 13:33