Volkswagen 2024 Model T-Cross Fren Problemi Ve Servis Sorunları

07 Eylül 2024 15:54

2024 model T-Cross 1.0 otomatik vites benzinli yeni kasa aracımı 06/06/2024 tarihinden beri kullanamıyorum. Aracım geçenlerde frenleri kendi kendine kilitledi, kaza yapıyordum.

Araç ilk aldığım günden beri sıkıntı bitmiyor. Volkswagen eski kalitesinde değil, arkadaşlar. Servis ve yetkili kimse yardımcı olmuyor. Mahkemelik oldum. Kısaca paramla rezil oldum.

profile profile

Yorumlar (8)

Elif
Elif

Merhaba. Ben de normalde garaj çıkışında (başka hiçbir araç yaşanmazken) bu problemi yasıyordum. Servise video attım. Açıya göre arabadan arabayı değişebileceğini, her halükarda plakayı yukarı alacağını, fakat bir sorun görmediğini söyledi. Geçen gün aynı sorunu yokuş aşağı şehir içi bir yolda da yaşadım. Bugün ise duz yolda yaptı. Bunun dışında savrulma problemi de yaşıyor yolda. Şerit takip sistemi yok araçta. Hoparlör ise zaten patlak geldi. Frenlerden de yavaş giderken gacur gucur ses geliyor. Çok pişmanım. Mahkeme sürecini nasıl başlattınız? Ne gerekiyor? Süreçle ilgili bira bilgi verir misiniz? Sorun olduğu anda video olarak yakalamak ta zor oluyor.

Ferat

Merhaba kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm avukata verdim dava açması için arabulucu ya yönlendirdi mahkeme aracımı yetkili servise gönderdiler aracımı sabah 9 da verdim akşam saat 6 da zoraki aldım bu süre içerisinde aracı yapmaya çalışmışlar bana yetkili servisin verdiği belgede aracımda bir sorun olmadığını yazmışlar ama arızalar devam ettiği için davayı devam ettirdim aracı adliyeye götürdüm bilirkişi rapor tuttu elimde aracıma ait videolar ve resimler var dedim flaşbellege yükle avukatın yazı yazsın onunla birlikte bize getir dediler bilir kişi aracın Türkiye'ye ayıplı mal olarak geldiğine karar vermiş hakimin kararına bırakmış karşı taraf bilirkişinin raporuna itiraz etmiş benim avukatım da itiraz etmiş bekliyorum bakalım sonuç ne olacak süreç böyle ilerledi halen devam ediyor

Hayriye

Ne zaman verdiniz mahkemeye bizim bir senemiz doldu.

Ferat

2 ay oldu mahkeme bilir kişi atadı aracı kontrol etti adliyenin bahçesinde ve benim arızalara dair cep telefonuma kaydetmiş olduğum videoları flaşbellege yükledim teslim ettim eksik rapor düzenlemiş aracımın plaka bilgilerini bile yanlış girmiş avukatım ek rapor istedi bekliyorum bakalım durum ne olacak

Hüseyin
Hüseyin

Selam bugün benimde firenleri kilitledi alalı 2 ay oldu servis yapamadımı teşekkürler

Ferat

Sadece frenlerde değil ki sorun daha aldım 2 gün sonra motor arıza ışığı yandı beynini değiştirdiler multi medya görüntü gidiyor 2-3 gün sonra geri geliyor ön teker z rot kolu bozuk vidası düşüyor satart stop arıza veri yor geri görüş kamerası gidiyor geri geliyor acil fren sistemleri çalışmıyor uyarı veriyor bayağı bir problem var yenisini talep ettim aracın kabul etmediler bende mahkemeye verdim

Hayriye

Tek değilmişim. Bizde mahkemelik durumdayız. İznim ve onayım olmadan motor değişip becerememişler

Ferat

Bende bayağı bir problem var beynini değiştiler hala problem bitmedi değişim talep ettim arabanda bir sorun yok deyip çıkıyorlar işin içinden ben yakaladığım arızaları hep video olarak telefonuma çektim mahkemeye verdim tiksindim araçtan woswagenmi bir daha daha önce fulancem vardı oda elektronikçi 13 yıl bindim araca bir sıkıntı yaşamadım ama bunu aldım 2 günü arıza verdi araç

Volkswagen T-Cross Kronik Arıza Ve Garanti Sorunu

Yıldıray