21 Haziran 2024 17:20
Selin'in Teşekkür Mesajı
“Merkez ofise ulaşmam sonucu konuyu tekrar aktardım. Öncelikle B*** Hanım'a desteği için teşekkür ederim. İnceleme sonucu iademi gerçekleştirdiler.”

Vitruta Kanyon mağazası,
İade süreçleri
12 Haziran 2024'te Kanyon Vitruta mağazasından hediye olarak aldığım Birkenstock erkek mantar terliği bayram sonrası 20 Haziran çarşamba günü terlikten aşırı derecede vakum sesi çıkması nedeniyle iade etmek istedim. İade için banka slip fişini istediler. Bende yanımda yok yarın için bakıp getireceğim dedim. 21 Haziran günü banka slipini bulamayınca mağaza çalışanın yönlendirmesi ile bankaya gittim. Banka bana otorizasyon numarası olan harcama ekstremi iletti. Bununla mağazaya gittiğimde ise mağaza bu şekilde kabul edemeyeceğini ayrıca terliklerden birinin ıslak olduğunu iddia etti ve bu şekilde vitrine ürünü koyamazmış. Oysaki ürün almaya gittiğimde, çalışan her üründen bir adet olduğunu ve vitrinde sergilendiğini iletmişti. Bende herkesin denediği ürünü almak istemediğim için bana merkez depodan ayrı bir ürün gönderdiler. Bu şekilde herkes gelip bu ürünleri deneyip kullanıyor ve bu ürünler satılıyor zaten. Bunun üzerine tekrar bankama gidip konuyu aktardığımda verdikleri otorizasyon numarasının iadelerde geçerli olduğunu ve 2 sene slipleri firmanın saklaması gerektiği ile ilgili yasal zorunlulukları olduğunu iletti. İstedikleri takdirde firmanın slipin kopyasını verebileceğini ayrıca bankanın verdiği otorizasyon numarası ile iademi alabileceğimi ilettiler. Amaçlarının parayı iade vermemek ve işi yokuşa sürmek olduğu aşikardır. Bana incelemeye göndereceklerini ve 20-30 gün sonra talebin sonuçlanacağını ilettiler. Merkez Ofisin telefonuna ulaşamamaktayım. O yüzden ürünü geri alıp tüm yasal hakkımı kullanmak istiyorum. Görselleri de ektedir.

08 Temmuz 2024 15:59

30 Ekim 2023 16:48

22 Eylül 2023 11:57

17 Mart 2024 23:14
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
28 Ağustos 2024 14:45
Umit sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 19:54