Vitae Veteriner Kliniği'nde Hasta Takibi Ve Hekime Ulaşma İmkansızlığı

23 Eylül 2024 14:51

Kedimin diş eti iltihaplanması sonucu halsizleşmesi üzerine önceden arayıp bilgi vererek Vitae Veteriner Kliniği'ne götürdüm. Ateşi varmış, gerekli ilk müdahale yapıldı, ertesi gün kontrol ve gidişat için yeniden görüşmek üzere klinikten ayrıldık. Ertesi gün konuştuğumuz vakitte gittim ancak hekim hanım yoktu. Asistan bey aracılığıyla telefonla A** Hanım’a ulaşıp zar zor uygulanacak tedaviyi benim hatırlatmam ile öğrenebildik. Sonrasında hafta başı yeniden gelin dendi. Hafta başı saati teyit etmek için defalarca aradım ancak telefonla ulaşabilmek mümkün değil, açan kimse yok. Kalktım gittim, klinikte bir yetkili bile yok. Telefonla A** Hanım'a ulaşıldı, önce öğleden sonra, sonra 1 saate gelebileceğini söyledi.
Bir muayene, belki bir antibiyotik iğne için bile bu kadar süründürdüyseniz ciddi bir şey olsa ne olacak düşünmek bile istemiyorum. Hiçbir işletmenin hakkına girmek istemem ama işini doğru, düzgün yapan yüzlerce veteriner var. İşinin başında olmak, doğru randevu vermek, bir telefonu açıp konuşmak bu kadar zor olmamalı. Hayatım boyunca hayvan baktım, birçok veterinerle karşılaşmışımdır ancak bu kadar ilgisiz, alakasız, ulaşılmaz bir modele hiç rastlamamıştım. Umarım bir daha da rastlamam.
Herkesin vakti de, emeği de kıymetli. Neticede bu bir hayır işi değil, para karşılığı bir hizmet. Belirtilen gün ve çalışma saatlerinde klinikte hekim bulunmaması, telefonların açılmaması, acil bir durumda ulaşılmaz olmak bir veteriner hekim olarak kabul edilebilir bir şey değil, asla güven vermiyor.

Lena sonuçtan hiç memnun değil

Veteriner Kliniğinde Yaşanan Güvensizlik Ve İletişim Sorunları

03 Şubat 16:48
Veteriner Kliniğinde Yaşanan Güvensizlik Ve İletişim Sorunları
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

Animal Love Veteriner Kliniği (Ankara) Ovacık Animal Love Çalışan Saygısızlığı Ve Şişirilmiş Fiyatlar

19 Temmuz 2024 16:24

16 Kasım 2023 14:12