Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

Animal Love Veteriner Kliniği (Ankara) Ovacık Animal Love Çalışan Saygısızlığı Ve Şişirilmiş Fiyatlar

19 Temmuz 2024 16:24

Böyle sağlık hizmeti veren başka bir veteriner kliniği daha görmedim! Kedimi götürdüm, şikayetlerini anlattım. Orada çalışan bayan burada tek başımayım, röntgen çekemem dedi. Kedime parazit ilacı ve macun verip gönderdi. Parazit ilacına 600₺ verdim. Diğer kedime de alayım bari diyerek başka bir yerden bir tane daha aldım. 400₺ idi. Aradaki 200 liralık farkı anlamadığım için arayıp sormak istedim. Telefonun diğer ucundaki beyefendi o kadar ukalaca cevaplar verdi ki şaştım kaldım. Lüks bir restoranda yemek yemek ile mahalle arasında bir restoranda yemek yemek bir mi? Buraya gelenler fiyatlarımızı bilip öyle gelir, arayıp bunu sormanız çok saçma dedi. Biz burada 7/24 hizmet veriyoruz dedi. Hizmet, bir sonuca ulaşırsa makbuldür. Kedimi ertesi gün başka bir veterinere götürdüğümde idrar torbasının patlamak üzere olduğunu söyledi, neden daha önce röntgen çekmediklerini sordu. Benim şikayetimi değerlendirmedikten, ben burada tek başımayım yapamam gibi tuhaf bir bahanenin arkasına sığınarak tetkik ve tedavi etmedikten sonra sürekli açık olmasının bana ne gibi bir faydası var? Lüks olduğu için iki kat para ödemek isteyenler burada yemek yiyebilirler. Ben mahalle arasında bulunan ama işinin ehli bir restoranı tercih ederim.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 00:34

Veterinerde Yanlış Teşhis Yüzünden Kedim Risk Altına Girdi

18 Haziran 2025 00:59
Lena sonuçtan hiç memnun değil

Veteriner Kliniğinde Yaşanan Güvensizlik Ve İletişim Sorunları

03 Şubat 2025 16:48