Metin sonuçtan çok memnun

Visam Teos Rezervuar İç Takımında Kronik Sorunlar

Visam Teos Rezervuar İç Takımında Kronik Sorunlar
17 Kasım 2024 23:15
Metin'in Teşekkür Mesajı
“Hızlı aksiyon için teşekkürler”

Visam teos marka rezervuar iç takım sürekli takılıyor. Daha alalı 1 yıl olmadı ayrıca aşırı sesli çalışıyor. Biraz araştırma yaptım sanırım kronik problem üretim kaynaklı bu modelde hata olduğunu düşünüyorum. Düğme takılı kalıyor ve sürekli su akıtıyor düğmeye sertçe vurup yukarı atmasını sağlıyorum. 2-3 gün düzeliyor sonra yine aynı takılma devam ediyor. Bir defada sifon komple takıldı düğme hiç basmadı. Bu da kronik problem internetten video izleyerek takılan kısmı zorla eski haline getirdim. Firmanın yardımcı olmasını beklerim

21 Kasım 2024 18:43

Çok hızlı bir şekilde firma tarafından arandım ve sorunum giderildi teşekkürler

21 Kasım 2024 18:43

Hızlı aksiyon için teşekkürler

Bilal sonuçtan çok memnun

Bilal
24 Ekim 2024 12:21
"Firma çok ilgili teşekkürler"
Arif sonuçtan çok memnun

Arif
02 Ağustos 2025 00:16
"Çağlar bey şikayetimiz üzerine dönüş yaparak ürün değişimini sağladı. Teşekkür ediyorum."
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Oğuzhan
04 Eylül 2023 17:51
"Visam tarafından bu sabah arandım ve arızalı parçayı tarafıma göndereceklerini söylediler. Sorunum çözüldüğü için Visam firmasına çok teşekkür ederim."
Yusuf sonuçtan çok memnun

Visam Rezervuar İç Takımındaki Sert Basma Sorunu

Yusuf
15 Ekim 2024 15:08
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
14 Mart 2025 12:10
"Visam yetkilisi Çağlar Bey şikayetimden hemen sonra benimle iletişime geçti. Sorunumu dinledi. Soruna sebep olabilecek su boşaltma ünitesini hemen kargoyla göndereceklerini söyledi. İki gün içinde kargo parçayı bana ulaştırdı. Hemen Çağlar beyin dediği gibi yerine taktım. Ve sorunun giderildiğini gördüm. Bir markanın kalitesi cidden verdiği teknik destekle, ürününün arkasında durmasıyla anlaşılıyor. Sorununun çözülmesi için bu kadar hızlı aksiyon alan ve sorun çözen bir firma görmek, iyi ki Visam almışım dedirtti bana. Keşke bütün firmalar böyle olsa. Teşekkürler Visam Teos teşekkürler Çağlar Bey."