Mustafa sonuçtan memnun

Visam Gömme Rezervuar İç Takımı Arızalı

Visam Gömme Rezervuar İç Takımı Arızalı
03 Mayıs 2023 19:48
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Sorun çözümlenmeye çalışıldı fakat bu seferde diğer iç takımlarda sorun devam ediyor. Özelikle vida cengel ve Samandıra takımında sorun devam etmekte. Yolladığınız şamandırayı şu an deniyoruz. Sorun yaratacak mı bilmiyorum. İlgilendiğiniz için teşekkürler. Beni şaşırtan durum suyla teması olmayan parçalarda deforme meydana geliyor. Benim komple sistemi değiştirme durumumda yok. Yeni marka deneyim desem her şey sil bastan olmak zorunda. Duvar kırılacak yeni marka araştırılacak... Şu an bu da mümkün değil. Umarım tekrarlamaz aynı sorunlar”

Visam gömme rezervuar iç takımı arızalı. 2. Yılında şamandıra aparatı bollaştı, suyu kapatmıyor kaçak yapıyor.
İtme çubuğu deforme oluyor. Yenisini internetten aldım 2. Yılında aynı sorunla karşılaştım. Bu sorunuma nasıl bir çözüm bulabilirsiniz.

07 Temmuz 2023 11:59