Viomi Şarj İstasyonunu Bulamıyor

Büşra
Büşra
Viomi
21 Ekim 2023 17:125.912

Viomi Alpha Pro 2 robot süpürge şarj istasyonunu bulmuyor aldığımızdan beri aynı sorun asla düzelmiyor. Vatan dan almıştık toplasanız 20 defa kullanamadım. Süpürüyor yerini bulamıyor evin bir yerinde kalıyor. Modemle aynı odaya koyduk yine aynı süpürge istasyona giremiyor

25 Ekim 2023 10:54 (Şikayetten 3 gün sonra)

26597723 numaralı şikayet hakkında, Kullanıcımız ile konu hakkında görüşülerek, garanti prosedürleri hakkında bilgi verilmiştir. Nesnelerin internet teknolojisini evlerinize getiren Viomi Home Türkiye’yi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, ürününüzü sağlıklı ve mutlu günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla Viomi Türkiye Müşteri Hizmetleri Saygılarımızla, Sunny Müşteri İletişim Merkezi

Ersell
Ersell
3 Şubat 22:38

Viomi Alpha 2 Pro cihazı aldığımızdan beri hep sıkıntı ya şarj istasyonunu bulamıyor ya çevrimdışı oluyor hep bir sorun sildirmesini aldığımızdan beri kullanamadık anakartı değiştiler gene olmadı bu kadar hiç paramızla rezil olmadık yani

Yeedi Vac2 Pro İstasyonu Bulamıyor

Erdoğan
Erdoğan
Yeedi
8 Nisan 2024 20:121.077

Yedi Vac2 Pro robot süpürgem şarj istasyonunu bulamıyor. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Süpürgeden gayet ...

Samsung Robot Süpürge Şarj Sorunu Ve İade Problemi

Aleyna

"Şikayetim i yazdıktan sonra iletişime geçtiler, servis gönderdiler. Çok ilgilenildi. Teşekkürler"

Tümünü Gör

Hasret
Viomi Cihaz Çalışmıyor Şarj Olmuyor İnternete Bağlanmıyor Gözüküyor

Viomi CihazÇalışmıyor Şarj Olmuyor İnternete Bağlanmıyor Gözüküyor

Hacer
Viomi Robot Süpürge Süpürmüyor Sadece Toz Alıyor!

Viomi RobotSüpürge Süpürmüyor Sadece Toz Alıyor!

Yağmur

Öne ÇıkanKonular