Villa Seyahat Pişmanlıktır

Elif
30 Ağustos 2023 12:13

Başından beri arızalı olduğu bilinen araçla nasıl yolculuk riske atılır canımızın değeri yokun örneğisin villa seyahat

İstanbul İzmir yolculuğu Kesinlikle tavsiye etmiyorum Otobüs içinde lahmacun yeniyor söyledim görmedik diyorlar Görmeye gerek Yok koku bütün otobüsün içinde Otobüs içi çok pis Transit gittiği için aldık Yollardan kaldırılmalı Hiç denetim yapılmamış Pislikten hasta oldum 24 01 2026

Ben yıllardır seyahat yapıyorum böyle lanet bir şey görmedim İETT otobüsü gibi her yerde durup yolcu alıyor otogar dışında İstanbul dan Mersin'e 12 veya 13 saat diyorlar 16 saate sürebiliyor namaz kılmak için durmiyorlar yol kenarında yarım saat yolcu bekliyor memnum değilim tavsiye etmiyorum

İzmir'den Çorlu'ya sabah saatlerinde seyahat etmem gerekiyordu. Bütün firmalara baktım en hızlı giden Villa Seyahat 8 saat olarak gözüküyordu. Sabah 09:30 için Villa Seyahatten bilet aldım. Konfor falan aramadım hızlı seyahat etmem gerekiyordu. (Tamamen konforsuz bir firma) Saat şu an 18:30 seyahate başlayalı 9 saat geçmesine rağmen İstanbul'dan yeni çıkıyoruz maalesef. Daha önce Çerkezköy'e gidecekmiş sonra oradan Çorlu'ya geçecekmiş. Yollar boştu trafik falan da yoktu. Buna rağmen Çorlu'ya varmamız saat 20:30'u bulacak. Yani yolculuk ortalama 11 saat sürmüş olacak. Sosyal medyada 8 saat yazarak kendilerini sanki transit devam eden firmaymış gibi gösteren bu Villa Seyahat insanların algıları ile oynayıp, yalan bilgilendirme ile internet üzerinden yolcu topluyor. Maalesef seyahat eden bütün yolcular aynı konudan dolayı muzdarip. Tam bir fiyasko.

İzmir'den Salihli'ye ikibućuk saatte girerek guennes rekorlar kitabına girdi daha ne yapsın garip oğlumu yağmurda karşılamak istedim perişan oldum bir daha üste para verseler villa seyahatmı son olsun gerçekten hakkımı helal etmiyorum çok yazık

Geç Kalkış Ve Kirli Araç; Villa Seyahat’e Güven Sarsıldı

09.08.2026 tarihinde saat 20.00’de Bursa Terminal’den İstanbul’a giden Villa Seyahat otobüsüne bilet aldım. Sefer saati ...

Villa Seyahat Yaşadığım Mağduriyet

Villa Turizm ile 23:30 İzmir-İstanbul seferinde yaşadığım mağduriyeti belirtmek istiyorum. Bodrum’dan 4 kişi olarak kişi...

Tümünü Gör
Villa Seyahat Ben Hayatımda Böyle Bir Şey Görmedim!

Villa Seyahat BenHayatımda Böyle Bir Şey Görmedim!

Fatma
Villa Seyahat İle Kabus Gibi Ankara - İstanbul Yolculuğu!

Villa Seyahat İleKabus Gibi Ankara - İstanbul Yolculuğu!

Anıl
Villa Seyahat Kötü Koku Ve Eski Otobüs

Villa SeyahatKötü Koku Ve Eski Otobüs

Janberk
Villa Seyahat Sefer Saati Aldatması

Villa SeyahatSefer Saati Aldatması

Deniz
Villa Seyahat Geç Hareket 8.59 Olan Araç Biletim 9.30 Hareket Etti!

Villa Seyahat GeçHareket 8.59 Olan Araç Biletim 9.30 Hareket Etti!

Hüseyin
Villa Seyahat Muavin Ve Şoför Son Ses Şarkı Dinliyorlar!

Villa SeyahatMuavin Ve Şoför Son Ses Şarkı Dinliyorlar!

İrem