Ayca sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Isı Kombi Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti

17 Kasım 2024 19:40

Viessmann Vitopend 100 model kombi sahibiyiz. Kıracı olarak oturduğumuz evdeki kombiden kaynaklı arıza (çalışmıyor ve su akıtıyor) aşağı katımızda oturan şahıs ve site yöneticisi tarafından bize bildirildi, aynı gün ev sahibimize haber verildi. 12 Ekim 2024 tarihinde Ada Teknik Silivri servisiniz kombideki arızanın tespiti için evimize geldi. Kombinin sıcak su ve petekleri çalıştırmadığını belirttik, tespit etti. Kombinin çalışması için eskimeden kaynaklı olan sadece su giriş tribünün arızalı olduğu konusunda rapor hazırladı. Parçanın geldiği tarafımıza haber verildiği gün randevu verdik, 22 Ekim 2024 tarihinde anılan parçayı değiştirdiğini belirten servisiniz, kombiyi çalıştıramadı. Bu sefer elektronik kart bozulmuş şeklinde sözlü olarak ifade etti. Dolayısıyla kombinin arızasını eksik tespit ederek ve kombinin arızasını gidermeyerek tamiratı eksik bıraktı. Bunu servise söyleyince de kombiyi sanki biz bozmuşuz gibi şifahen bizi suçladı ve kombinin tamiratını yapmadan adresimizden ayrıldı. Servisinizin ilk tespitinden itibaren kombiye hiçbir müdahalede bulunmadık, başka servis çağırmadık, nasıl ayarladıysa o şekilde beklettik. İlk tespitinde kombinin çalışmadığını gördüğü halde tüm gerekli parçalar rapora yazılmadı, rapor eksik hazırlandı. Servisinizin hatasından dolayı dairemize ait diğer faturalar fahiş oranda yüksek geldi. Şikayetçiyiz. Maddi ve manevi zararımızın giderilmesini talep etmekteyiz. Servisinizin hatasını giderip, kombinin çalışır vaziyette olacak şekilde acilen tadilatını talep etmekteyiz. Şikayetçiyiz. Her kanaldan Viessmann genel müdürlüğe bildirdik 20 gün önce. Halen mağduriyetimiz giderilmemiştir. Tarafımızda arıza raporu bulunmaktadır.

18 Kasım 2024 09:44 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın müşterimiz; Şikayetiniz ilgili birimimize iletilmiş olup, en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş.

Ayca
Ayca
08 Aralık 2024 11:36

Şikayetimiz ve mağduriyetimiz hakkında hiçbir şekilde tarafımıza geri dönüş sağlanmamıştır. Yaklaşık 40 gündür mağduruz, maddi ve manevi anlamda zarardayız. Firmaya ait şikayetimiz devam etmektedir ve yargı yoluna da başvuracağız

Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 09:47

12 Şubat 2025 19:37
Teknik Servis Sorunları Ve Yüksek Ücret Talepleri
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann/Ümraniye Kombimin Yıllık Bakımda Bozulması

23 Kasım 2023 11:09