Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Isı Klima Montaj Ücreti Şoku Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

15 Mayıs 2024 13:50

Viessmann 1+3 klima satin aldım Koçtaş'tan montaj için Viessmann servisini aradım bana yönlendirdikleri servis benden montaj için 22 bin tl ücret istedi. Müşteri hizmetleri bana yardımcı olmadı ürün kutuda Koçtaş'a iade edeceğim kesinlikle böyle bir hizmet kabul edilemez. Klima parası kadar montaj parası istiyorlar ve bu ürün faturalı sıfır ürün

27 Mayıs 2024 08:26

Viessmann servisi 22 bin tl montaj ücreti istiyor ve 10 gündür hiç. Bir destek yardımcı olan biri yok müşteri hizmetleri bile normal fiyat diyor zaten 3 aramadan sonra ilgilenmiyor. Klimaları iade de edemiyoruz. Çok mağdur ediyorlar Viessmann a yakışmayan bir davranış

21 Mayıs 2024 17:09

Viessmann klima montajında beni çok mağdur ettiler ona göre Viessmann alin arkadaşlar. 22 bin tl montaj ücreti istediler hiçbir şekilde de yardımcı olmadılar ve 1 haftadır iade etmeye çalışıyorum o konuda da yardımcı olmadılar. Viessmann servis olarak çok kotu

19 Mayıs 2024 08:40

Viessmann marka 1+3 klima aldım. Viessmann servisini montaj için aradım benden 22 bin tl montaj ücreti istediler. Genel merkeze arayıp şikayetimi ilettim onlarda bana hiç yardımcı olmadılar ve servisi hakli buldular. İade etmek istiyorum 1 haftadır iade edemiyorum. Mağdur olmayın viessmanndan uzak durun

15 Mayıs 2024 13:58 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Sayın müşterimiz; Şikayetiniz ilgili birimimize iletilmiş olup, en geç 2 iş günü içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş. 4449092

Özkan
Özkan
15 Mayıs 2024 14:06

Bu kadar kısa sürede dönüş yaptığınız için teşekkür acil çözüm bekliyorum

20 Haziran 2024 19:40
Ali sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 09:53

31 Ocak 2025 16:08
Cemil sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 18:37
"Kısa sürede yapılan servis yönlendirmesi için teşekkürler."
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 13:27