Elif sonuçtan hiç memnun değil

Viennalife Fiyaskosu İçerisine Düşmüş Bir Mimar

Viennalife Fiyaskosu İçerisine Düşmüş Bir Mimar
02 Ekim 2023 16:33

Viennalife Hayat Sigortası Fiyaskosu,

2019 yılında Aegon Hayat olarak başladığım ve e-devlet üzerinden rahatlıkla kontrol edebildiğim birikim fonum, bir süredir Viennalife olarak değişmiş. 3. Yılımdan sonra tamamını alabileceğim sigortamda, 5. Yıla girmiş bulunmaktayım.

4.039dolar birikmiş ve bugün ayrılmak istediğimde ödeyecekleri meblağ 840dolarmış.
Ofisime gelen ve beni bu birikim fonuna kayıt yaptıran kişi, Hala aynı firmada devam etmesine rağmen, dönüş yapmıyor.

Kurumsallık diye bir şeyden bahsetmesinler. Ben 3 yıl sonra biriken paramı alabileceğim diye sisteme girdim. Ama öğreniyorum ki, 15 yıllık poliçe yapmışlar.

Gerçekten büyük bir oyunun içerisine düşmüşüm, ofisime gelinsin ve gereken bilgiler verilsin, zamanında birçok kişiye önerdim ve sisteme girdiler.

Şikayetçiyim!

Poliçe numaram ; 2339603

Elif A****... E**.

02 Ekim 2023 18:00 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu şirketimizce değerlendirmeye alınmıştır. İlgili incelemeler yapıldıktan sonra size bilgilendirme sağlanacaktır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu ile ilgili incelemeler yapılmış olup, herhangi bir hatalı ya da eksik bilgilendirme tespit edilmemiştir. Konu hakkında size bilgilendirme yapılmıştır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Sinan
Sinan

Merhaba bende viennelife sigorta yaptırmayı düşünüyordum. Size yardımcı oldular mı? Çıkmak isterseniz 5. Yıl sonunda %20 kesinti ile %80 ini alabilirsiniz paranızın diyorlar ama görüyorum ki size teklif edilen meblağ, yatırdığınız meblağın %20 si görünüyor. Yani aslında sizden kesinti yapacakları oran %20 olması gerekiyor. Sözleşmenizi kontrol ettiniz mi acaba?

Bora
Bora

Elif Hanım, Öncelikle viennalife müşterisi olduğumu ve satın alımımdan sonra Şikayetvar yorumlarını detaylı şekilde incelediğimi ve güvendiğim danışmanıma bu konular ile ilgili sorular sorduğumu ve mantıklı cevapların tarafıma iletildiğini belirtmekle başlamak isterim, Sizin sorununuzu danışmanıma ilettiğimde, işlemi yapan arkadaşın poliçeden 3 yıl sorumlu olduğunu ve o sebeple sizleri 3 yıl vaadiyle ikna ettiğini öğrendim. Kendisine de beni doğru bilgilendirdiği için teşekkürlerimi iletip konuyu kapattım. Umarım gerekli yaptırımlar danışman arkadaşa yapılır. Eklemeden geçmek de istemiyorum, tabii ki çok kötü bir olay yaşamışsınız ve sorumluluğun bir kısmının da sizde olduğunu belirtmeden yazımı bitiremeyeceğim. İşini layığı ile yapan ve insanlarımızı gerçekten sigorta bilinci, birikim bilinci ile 1 adım öteye taşıyan danışmanların da olduğunu lütfen unutmayınız. Çürük elmalardan korunmak için sadece bu sektörde değil her sektörde referans almanızı, söz uçar yazı kalır mantığını kazanmanızı isterim.

Levent sonuçtan memnun

19 Temmuz 2023 13:29
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 09:27

Viennalife Güvenini Suistimal Ediyor