Viennalife Emeklilik ve Hayat Sigorta Şirketi Mağduriyeti: Ayrılma Talebime Cevap Vermiyorlar

27 Ağustos 2024 14:25

Arkadaşım vasıtasıyla başvurduğum bu şirket beni mağdur etti. Müşteri danışmanım yeni poliçeler için arayıp duruyordu. İhtiyacım olduğu için ayrılma talebinde bulundum sonrasında telefonları açmadı. Uzun süre bir o danışman bir bu danışan beni oyaladılar. En sonunda ayrılma talebinde bulundum 40-50 bin tl paramdan sadece 9 bin tl ödeme yaptılar sonrasında beni tekrar arayarak kaybımın çok olduğunu söylediler. Poliçe devri yaparak en az zararla ayrılma vaadiyle beni tekrar aldığım parayı ödeyerek sisteme dahil olmaya ikna ettiler. Aylardır ne zaman sorsam biraz zaman verin deyip durdular. Paramı alamadım. Şu anda poliçem pasif gözüküyor. Hakkımı ne N**** hanıma ne Z**** hanıma ne S**** hanıma ne de ilgisiz alakasız bu şirkete helal etmiyorum. Para öderken sıkıntı yok ayrılmak istediğinde kimse yardımcı olmuyor.

27 Ağustos 2024 16:08 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu şirketimizce değerlendirmeye alınmıştır. İlgili incelemeler yapıldıktan sonra size bilgilendirme sağlanacaktır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

03 Eylül 2024 09:53

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu ile ilgili incelemeler yapılmış olup, herhangi bir hatalı ya da eksik bilgilendirme tespit edilmemiştir. Konu hakkında size bilgilendirme yapılmıştır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Bora
Bora

Erken çıkıştaki kesinti oranı olması sizlere de normal gelmiyor mu? Şirket zaten bunları size iletiyor

Hasan
Hasan

Kesinlikle bu sigorta şirketi ile anlaşmayın.

Engin
Engin

Buraya yazmanız çok iyi olmuş şimdi bu ürünü satmaya gelen arkadaş karsımda oturuyor ve kesinlikle düşünmüyorum.

22 Ağustos 2024 20:04

29 Temmuz 2024 21:47