Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Victory Hotels Be Mine (Antalya) Hotel Olumsuzlukları

Victory Hotels Be Mine (Antalya) Hotel Olumsuzlukları
22 Temmuz 2024 13:47

Olumsuz yönleri:
Ortak havuz, Aqua’nın olduğu havuz aşırı kalabalık, çok fazla curcuna var, şezlong bulmak neredeyse imkansız. Aqua kaydıraklar neredeyse hiç kaymıyor, hızlıca arkadan gelen biri size çarpıyor, iki kere kaza atlattık. Kaydırakların bakımının yapılması ve görevlinin konması gerekiyor. Çalışanlar yabancı olduğu için Türkçe derdinizi anlatmak zor oluyor. Denize giden servisin saat 6:00’da bitiyor olması, denizdeki yiyecek içecek servisinin beşte bitiyor olması denizden yararlanmamızı azalttı, bunu çok beğenmedik.
Fakat o kadar güzel yönleri vardı ki bunlara çok takılmadık. Asıl bizi rahatsız eden, kese köpük masaj bölümünde yaşandı. Kese köpük vücut maskesi, yüz maskesi ve 1 saat masaj satın aldım, parasını peşin ödedim. Tesettürlü olarak gittim ve bilgi aldım, randevumu aldım. Bana paketle ilgili aldığım hizmetle ilgili bilgiler verildi. Daha sonra randevuma gittim, bana bir oda gösterildi. Orada soyunup peştamal ile yanlarına gitmemi istendi. Küçücük bir peştamal ile dışarı çıktığımda bir sürü erkek olduğunu gördüm, ne yapacağımı şaşırdım. Bu duruma itiraz ettim, üzerime orada duran ıslak havlu verildi. Bununla sarmam ve dışarı çıkmam söylendi. Buna da uydum çünkü gerçekten büyük bir şok yaşıyordum. Daha sonra beni farklı bir bölüme alacağı söylendi. Onunla beraber kullanılmış havluları üstüme sararak ortak alandan geçtim, saunaya götürdüler. Saunada önce kimse yoktu, daha sonra iki tane erkek girdi. Biraz önce uyarmama rağmen ortak olan sauna bölümüne sokulmuşum. Bir şok daha yaşadım. Oradan çıktım, yine beni erkeklerin olduğu hamama götürdü. Şok üstüne şok yaşıyordum, rüyada gibi bağırıyorum ama sesim duyulmuyor, ne yapacağımı şaşırdım. Kapalı bile olunmasa, açık olan bir bayanın bu tarz durumdan haberi olması gerekiyor. Yıkanan erkeklerin arasında hamamda yıkanmak, kese köpük yaptırmak için mutlaka öncesinde bilgi verilmesi gerekli. Sürekli tamam deyip beni açık halimle karma saunaya, sonra karma hamama sokup, daha sonra karma alandan geçirdiler. Gerçekten hayatımın şokunu yaşadım. Bu affedilemez bir durum, özür dilemeyi bırakın bana güldüler. Sonradan bu durumu nasıl yaşadığımı anlam veremedim. Keşke bırakıp çıksaydım, itiraz etseydim ama olayın şokuyla ne yapacağımı şaşırdım. Bu asla affedilemez bir durum, gerekli yerlere bildireceğim. Eşimle bu durumu paylaşmadım, paylaşsam tatilimiz burnumuzdan gelecekti ama şu anda paylaştım ve gerekli yerlere başvuracağız. Umarım bu durumu başka hiç kimse yaşamaz.

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2025 20:53
Hijyen Ve Hizmet Sorunları Nedeniyle Hayal Kırıklığı Yaratan Otel Deneyimi

13 Temmuz 2024 11:52
Gül sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 21:40
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 11:31
Sherwood Hotels Bayram Rezervasyonu Hayal Kırıklığı: Isıtmasız Havuz Ve Bakımsızlık
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 15:49