Tolga
10 Haziran 2024 00:50

Kurtköy Viaport Asya AVM otoparkında 08.06.2024 tarihinde saat 14:00 - 16:30 saatleri arasında aracıma muhtemelen kırmızı bir araç parktan çıkarken çarpmış ve tamponun dişlerini yerinden çıkararak aracımı çizmiştir. Ancak etrafımdaki araçlara baktığımda çarpıp kaçan araç orada değildi. 16:30'da aracımı fark ettiğimde güvenlik görevlisi arkadaşlara durumu ilettim. Kendileri de aracımın fotoğrafını çektiler. Polise gidip kamera kayıtlarının incelenmesi için şikayette bulunmam gerektiğini ilettiler. Yenişehir Polis Karakolu'na gidip durumu ilettim. Ancak AVM Güvenliği/Yönetimi ile iletişime geçtiklerinde olayın yaşandığı alanı hiçbir kameranın görmediği, kör nokta olduğu söylendi. Ve hiçbir işlem yapılmadı. Tekrar AVM'ye gidip olay yerini kontrol ettiğimde 3 adet kamera bulunduğunu gördüm. Güvenlik amirleriyle görüştüm ancak yine bir sonuç alamadım. Aracımda ufak da olsa maddi bir hasar mevcut. AVM Yönetimi ile görüşmek istediğimde sadece güvenlik amirleriyle görüştürdüler. Aracıma vurup kaçan araç tespit edilmedi. Detaylı inceleme yapılmadan 10 saniyede oranın kör nokta olduğu söylendi. Bir AVM otoparkında kör nokta olması, 3 adet dome kameranın da farklı açılara sabitlenip orta alanı görüntülememesi bir güvenlik zafiyetidir. Ayrıca kameralar detaylı incelendiğinde aracıma vurup kaçan araba görülüp, çıkışta "ANPR" (otomatik plaka tespit) kameralarından plakası tespit edilebilirdi. En yakın zamanda Viaport Asya ve aracıma çarpıp kaçan aracın tespit edilmesi için savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı belirtmek isterim.

19 Haziran 2024 17:13 (Şikayetten 9 gün sonra)

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 02:20
Özay sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 20:11
otopark-bariyerinin-yol-actigi-sigorta-kabusu-5.pdf
otopark-bariyerinin-yol-actigi-sigorta-kabusu-4.pdf
otopark-bariyerinin-yol-actigi-sigorta-kabusu-3.pdf
otopark-bariyerinin-yol-actigi-sigorta-kabusu-2.pdf
otopark-bariyerinin-yol-actigi-sigorta-kabusu-1.pdf
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2025 10:25

Kanyon AVM Kapalı Otoparkı Hakkında

10 Eylül 2024 18:01
Orkun sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 14:13
Akasya AVM Danışma Ve Güvenlik Şikayeti