Vetropol Veteriner Kliniği Tam Bir Pişmanlık

24 Temmuz 2023 21:20

Kedimiz 1 hafta önce camdan düştü ve açık yarası vardı gece olduğu için mecbur buraya götürmek zorunda kaldık. Bize hemen yoğun bakıma alınması gerektiğini söylediler ve 6000 lira ödedik. 3 gün izlenip ameliyata öyle alınacağını söylediler. Tamam dedik bıraktık kedimizi. Ertesi gün akşam aldılar ameliyata onun için de 4000 lira aldılar fakat sadece derisini dikip iç yaraya hiçbir şey yapılmamış. O bölgede oluşan şişlik için aynı yere tekrar götürdüğümüzde ödem olduğunu söylediler. Bugün kendi veterinerimize gittiğimizde öğrendik gerçeği. Şimdi tekrardan anestezi alıp ameliyat olmak zorunda ve bünyesi kaldırmayabilir. Günahı sizin boynunuza.

Ezgi

Ebru hanım öncelikle başınız sağ olsun. Benimde kötü bir veteriner tecrübesi sonrası kedim operasyon olmak zorunda kaldı. Bir sürü ilaç antibiyotik ve serum yedik. Ve kedimi kurtaramadım. Lütfen Ankara veterinerler odasına ve CİMER'e şikayette bulunun. Bizim canımız olarak gördüğümüz evlatlarımızı birileri sadece para olarak görüyoruz tecrübesizlikleri ve para kazanma hırsıyla yanlış tedavilere maruz kalan yavrularımızı kaybediyoruz. Bu insanları piyasadan temizlememiz lazım çünkü dün benim çocuğuma yarın başkasının çocuğuna.

Ebru

Başınız sağ olsun tabi ki şikayette bulunacağım bütün canlar için

Ezgi

Daha var mı sülalede yorum yazdıracağınız. Bu kadar düşmanlık, yazdıklarınızın inandırıcılığını çürütüyor son 3 yorumda aynı ama farklı kişiler yazmakta pes :) :) :).

Ebru

Sizdeki mantık gerçek mi anlayamadım? Bu olayı yaşayan tüm aile bireylerim yazıyor tabi ki. İnanın insanların inanıp inanmaması umurumuzda değil. Belgelerimizle, çocuğunuzun yaşadıklarıyla konuşuyoruz. Ve evet gerekirse sülalem de yazmaya devam eder. Diğer canlara yazık olmasın.

24 Temmuz 2023 18:43

VFM Veteriner Kliniği Kedimin Tedavi Süreci