Vetipol Veteriner Kliniği İhmali

10 Şubat 2024 11:15

Avcılar Denizköşkler'de bulunan vetipol veteriner muayenehanesi'nde veteriner hekim ******* tarafından hizmet verilmektedir. İlanlarında 7/24 açık olduklarını belirtmişler. Sabah saat 12'de aç karnına dişi kedimizi kısırlaştırmak üzere muayenehaneye götürdük. Bize duruma göre haber vereceklerini ifade ettiler. Saat 6'yı geçe arayarak kedimize serum takıldığını ve saat 19:30'da kedimizi alabileceğimizi söylediler. Gelmeden önce telefonla irtibata geçtiğimizde bize önceden belirtilen bir bilgi verilmediği için hemen yola çıktık. Muayenehane kapalı, ışıklar sönmüş, içeride ne hemşire ne de doktor vardı; sadece ameliyattan çıkmış kedim yatıyordu. Dükkan kapalı olduğu için aradığımızda kimse açmadı. Veteriner hekim ****** eşi ile telefonla görüştüğümüzde, suçlarını kabul etmeksizin bizimle tartışmaya başladılar. 'neden kapalı? Belirtilen saatte burada olmanız gerekmez mi? Neden kimse hasta kediyle ilgilenmiyor? ' diye sorduğumuzda tatmin edici bir yanıt alamadık. Sesimizi yükselttiğimizde ise sadece kızgın cevaplar aldık. Bir saat sonra ancak muayenehaneye geldiler.
Bu kadar sorumsuz bir tutum sergileyen bir yerin varlığı kabul edilemez. Kedimizin durumu kötüleşebilir ve ihmal sonucu onu kaybedebilirdik. 'artık polisi çağıracağız' dediğimizde evlerinden çıkıp geldiler ve bunu kendileri itiraf ettiler. Yetkili kişilere bu durumu bildireceğim.

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 04:27

Patipaty Pet Veteriner Kliniği Pişmanlığı

24 Mart 2025 11:41

Dodo Veteriner Kedim Klinikte Öldü

29 Haziran 2023 22:02
Dodo Veteriner Kedim Klinikte Öldü
Saniye sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 01:44

18 Mayıs 2025 18:58