Bilgehan sonuçtan hiç memnun değil

Versay Patisserie Versay Karabağlar Tam Bir Hayal Kırıklığı

11 Mart 2024 21:26

İzmir versay Karabağlar şubesini üç gün sonrası için özel pasta sipariş vermek için aradım. Çilekli Bademli pasta için sipariş oluşturdum fakat erkenden aramamın sebebi beyaz çilekli Bademli pastanın sadece kekinin kakaolu kek olmasını istemek içindi. Orada çok ilgiliymiş gibi davranan hanımefendi siparişimi not etti. Doğum günümdü. Ödemenin yarısını göndermiştik kapora için. Doğum günümde pastamı almaya gittiğimde bir baktım klasik kakaolu çilekli pasta? Yani ben neden zaten menünüzde olan bir pasta için 3 gün öncesinden arayıp özellikle sipariş edebilirim? Kakaolu pasta yiyemiyorum ve tutamadım kendimi ağladım karşımdaki kız dalga geçer gibi güldü. Verdiğim para huzurla midenize inemesin hanımefendi. Anladınız siz onu. Bana bu durumu doğum günümde yaşattığınız için size içimden çok güzel dualar ettim. Çözüm yolu bulmadan ağlamamı izlemenizde ayrı bir terbiyesizlikti. Umarım en güzel gününüz benim o günkü üzgün günüm kadar eğlenceli geçer. Hayatımın en kötü doğum gününü yaşattığınız için, böylesine hayal kırıklığını gülerek izlediğiniz için teşekkür ederim.

01 Şubat 2025 09:29
Tekrar Eden Sipariş Hataları Ve Kötü Müşteri Hizmeti

İzmir Pasta Siparişi By Simge Topaç Doğum Günü Pastasında Hayal Kırıklığı Ve Kötü Deneyim

11 Haziran 2025 08:28

31 Ekim 2024 14:13
Doğum Günü Pastası Hayal Kırıklığı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Vera Pastaneleri Zonguldak Ereğli Mağdur Ettiler

30 Haziran 2025 12:48