Haci sonuçtan hiç memnun değil

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Yanlış Lens Reçetesi Ve İlgisiz İletişim

03 Ekim 2024 13:48

Aslında her şey güzel başladı. Eşim, oğlum ve kendim için ***** Bey'e gittik. Karşılama, asistanlar, herkes, ** Bey dahi çok kibardı.

Aldığım reçete ile yıllık lens siparişi verdim. Lensler geldiğinde, sağ gözümün gölgeli gördüğünü, buna bağlı olarak gözde ve başta ağrı hissi başladığını fark ettim.

2023 tarihinde O***Göz Polikliniği'nde aldığım reçete ile güncel reçeteyi karşılaştırdığımızda, sağ gözün aks değeri geçen yıl 180 iken, güncel reçetede 10 yazılmış.

Poliklinik ile iletişimimizde ufak bir gerileme olmuş, 'Gözünüz alışır, çok rahatsız ediyorsa tekrar muayene edelim' denildi. (Yıllık lens siparişi verdim).

Ailece başka bir doktor ziyaret edip, yeni lens siparişi vererek ve yasal süreç için hazırlık yapacağım.

Oğluma +9 numara gözlük yazdı, ne kadar doğru bilemedim.

04 Ekim 2024 09:05 (Şikayetten 19 saat sonra)

Haci B. Merkezimizde yaşamış olduğunuz deneyiminizi bize ileterek, hizmet kalitemizi geliştirme, sürekli iyileşme çabamıza katkınız için teşekkür ederiz. Yetkililerimiz, şikayetinizi olabildiğince hızlı değerlendirip size dönüş sağlayacak. Her türlü öneri ve görüşlerinizi bizlere iletebilirsiniz.

09 Mart 2024 09:10

Katarakt Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı ve İlgisizlik