Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Vene Vidi Göz No Touch Pişmanlıktır.

11 Temmuz 2024 18:40

Vene vidi göz Hastanesi İzmir/Çiğili şubesinde 04.07.2022 tarihinde m***** g***** tarafından no Touch lazer göz ameliyatı oldum. Hayatım mahvoldu. Göz derecelerim çok yüksekti ve kornea kalınlığı inceydi. Doktora defalarca kez kornealar zarar görür mü, numaralarım ilerler mi diye sordum bana hayır cevabını vermişti. Ameliyat sonrası kornealar 300-320 mikron aralığına düştü. Gittiğim doktorlar korneaların bu kadar inceltilmesinin çok tehlikeli olduğunu söylediler. Gözlerimde astigmat oluştu ve dereceleri ilerledi. Sağ gözüm yakını ve uzağı çift ve bulanık görüyor. Sol gözümün korneası 2 yıldır yanıyor ve gözüm hep ağrıyor. Yazıları okumakta zorlanıyorum. Sağ gözüm yakın bozuldu. Ameliyat epikrizimi hastane e nabıza girmemiş. Ameliyat olduğum e nabızda neden görünmüyor. Vene vidi Hastanesi pişmanlıktır. Göz sağlığımla oynadınız.

15 Temmuz 2024 12:30 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ercan
Ercan

Merhaba İlknur hanım yorumumuzu gördüm endişe yaptım ben haftaya lazer olacağım ne yapmam gerekiyor

Hande
Hande

Benzer şeyler yaşadım. Hayatim allak bullak oldu. Çalışamıyorum. CİMER'e şikayet edin. Ne kadar çok şikayet olursa o kadar iyi

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Göz Ameliyatı Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Şikayetler

13 Ağustos 2024 15:28
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu İzmir Çiğli Prk Lazer Sonucu%85 Görme Kaybı

02 Şubat 2024 21:14