Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu İzmir Çiğli Prk Lazer Sonucu%85 Görme Kaybı

02 Şubat 2024 21:14

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu İzmir Çiğli Lazer Sonucu sağ gözümde %85 Görme Kaybı Oluştu.
07.03.2023 Tarihinde Operatör Doktor Y**** T***** tarafından notouch lazer yapıldı.
Operasyon un 3. Günü gözümde aşırı yanma oluştu hastaneye telefon ettim, doktorla görüşmek istedim. Sekreter bana bu durumun gayet normal olduğunu yarın lensler çıkınca rahatlayacağımı söyledi. Doktorla konuşamadım bile. 4. Gün lensleri çıkarttığında sağ gözümle hiçbir şey göremiyordum.
Endişelenecek bir şey olmadığını epitel dokunun tamamen kapanmadığını damlaları düzenli kullanmaya devam etmemi birkaç gün içerisinde görüşün düzeleceğini söyledi. Bu süreç önce 1 haftaya sonra 15 güne sonra da 3 aya çıktı. Başka bir hastane de Gözümün ameliyat sonrası enfeksiyon kaptığını öğrendim. Hemen antibiyotik tedavisine başladılar eğer enfeksiyon durmazsa gözümü tamamen kaybedebileceğimi kornea naki olmak zorunda kalacağımı söylediler. Antibiyotik tedavisi işe yaradı enfeksiyon durdu. Enfeksiyon a bağlı bağlı görme merkezimde yara izi oluşmuş ve %85 görme kaybı oldu. Aradan tam 11 ay geçti ve gözümde zerre düzelme olmadı.
Yaptıkları işin arkasında durmuyorlar. Gözümde oluşan sorunu başka doktorlardan öğrenmek durumunda kaldım. Kendilerine gittiğimde muayene parası yatırmadan bakamayacaklarını söylediler. Ufak bir tartışma sonrasında baktılar.
Dr. Y**** T***** Gözümde ki durum ile ilgili hiçbir açıklama yapmadı ve çözüm önermedi. Raporları İstanbul şube de ki uzmanlara göndereceğini bu durumun onu aştığını belirtti. Ertesi gün arayıp kendi hastane bünyesi dışında başka bir özel muayeneye si olan doktora gitmemi istedi ve bir muayene için ödemem talep edeceklerini söyledi. İstanbul şubenizden haber gelmedi mi diyor sorduğumda önce burası görsün İstanbul Veni Vidi sonra dedi. Bir daha da bana geri dönüş yapılmadı.
Tamamen her şeyi ticaret e dökmüşler para insan sağlığından daha önce geliyor burada.
Bunların hatası ve sorumsuzlukları yüzünden bütün hayatım altüst oldu.

03 Şubat 2024 12:47 (Şikayetten 15 saat sonra)

Faruk A. Merkezimizde yaşamış olduğunuz deneyiminizi bize ileterek, hizmet kalitemizi geliştirme, sürekli iyileşme çabamıza katkınız için teşekkür ederiz. Yetkililerimiz, şikayetinizi olabildiğince hızlı değerlendirip size dönüş sağlayacak. Her türlü öneri ve görüşlerinizi iletebilirsiniz.

Dilek
Dilek

Sol gözümde 100 de 80 görme kaybı var dendi ama 100de 40 varmış görme kaynım gözlük yazıldı ama çok ileri numaralar çok yan etkileri oldu gözlük camlarına alışamadım başka hastaneye gittim numaralar yanlış yazılmış bin pişman oldum gittiğime uzmanlar bakmış yanlışlık yokmuş diye geri dönüş yapıldı ayrıca 5 kişi götürdüm ben bu hastaneye hepimizin aynı şikayetleri var ama kabul etmiyorlar camlarım özel cam parası muayene parası tekrar ödedim. Yazmak istediğim çok şey var ama uyarı geliyor yazılmıyor küfür falan gitmeyin bu yorumu gören olursa lütfen gitmeyin 😡😡😡😡😡

Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Çiğli Veni Vidi Ameliyat Sonrası Muayene Ücreti Aldı.

03 Nisan 2024 06:14

02 Kasım 2023 15:27