Vavacars Verdikleri Teklif İle Söyledikleri Teklif Arasında Çok Fark Var

19 Ağustos 2024 18:215.853

Yaşadığım süreci şu şekilde açıklayım. Aracımı almak istedikleri ilgili ilk önce mesaj sonrasında telefon araması yaptılar. Digital Ekspertiz dediklerimi bir uygulama var buradan aracımızın bilgilerini yazmamı sonrasında buradan bir teklif vereceklerini sonrasında da beni ofislerine davet edip, orada da fiziki ekspertizi yapacaklarını söylediler. Bende kendi uygulamalarından istenen her şeyi eksiksiz girdim. Sonunda bana makul bir teklifte bulunuldu. Bende bu teklife istinaden ofislerine gittim, fiziki ekspertizi yaptılar. Sonrasında bana uygulamalarından yaptıkları teklifin çok altında bir teklif yaptılar. Bende haliyle sordum, uygulamanızdan belirttiğimin dışında bir şey mi çıktı arabamda neden verdiğinizi teklifin altında teklif veriyorsunuz dedim. Yok farklı bir durum yok ama genel merkez böyle teklif verdi. Ama bu anlamsız farklı bir durum yoksa neden fiyatı aşağı çekiyorsunuz diye sordum. Genel merkez böyle veriyor bizim yapacağımız bir şey yok dediler. Boşuna 3 saatlik zamanımı aldılar. Sözlerinde duran bir şirket değiller. İnsanları boş yere heveslendiren eğer adamın çaresi yoksa o çaresizliği kullanan bir şirket.
Bir de kapıda 2 tane genç arkadaş vardı. Bunlar personel değildi. Bazen içeri giriyorlar müşteri temsilcileri ile konuşuyorlar. Arabaya ne verdiniz ilanda var araba, gibi cümleler kullandılar, müşteri temsilcileri onları tanıyordu bence.

3 Destek
20 Ağustos 2024 08:42 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba Ahmet Bey Yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. Konu ile ilgili gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra müşteri deneyimi uzmanlarımız en kısa süre içerisinde siz değerli müşterimize sistemimizde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş sağlayacaktır. VavaCars Müşteri Deneyimi

Merhaba Ahmet Bey, Sistem, belli bir algoritma üzerinden girdiğiniz bilgilere göre bir ön fiyat sunmaktadır. Ön fiyat, ilan sitelerindeki aynı özellikteki araçların ilanlarına bakılarak hesaplanmaktadır. Bu fiyatı size fikir vermesi için iletmekteyiz; asıl nihai fiyatımızı ekspertiz sonrasında sunmaktayız. Ekspertiz sonrası nihai fiyat, o günkü piyasa koşulları, otomobilinizin mekanik ve kaporta kondisyonu, benzer araçlardaki donanımlar (örneğin cam tavan, LED far), ikinci eldeki satış hızı ve yetkili bayilerdeki sıfır satış durumu gibi unsurlar dikkate alınarak hesaplanmaktadır. Ön fiyatın doğru çıkması için, sitemizden randevu almadan önce girdiğiniz ekspertiz bilgilerinin doğru olması gerekmektedir. Girilen her hatalı bilgi, fiyatın geldiğinizde farklılık göstermesine neden olabilir. VavaCars olarak araçlara en doğru ve güncel piyasa değerlerini sunmayı benimsiyoruz. Yaptığımız görüşmede konuyla ilgili size detaylı bilgiler aktarılmıştır. Saygılarımızla, VavaCars Müşteri Deneyimi

20 Ağustos 2024 11:23

Öncelikle geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Yalnız şöyle bir durum var benim söylediğimin dışında herhangi bir eksik durum çıkmadı. Bunu genel merkezden az önce arayan arkadaşınız da söyledi. Benim girdiğim bilgilerim tamamı doğru çıktı. Piyasa koşulları, bayi ve satış sitelerinden bahsetmişsiniz. Siz fiyatı verdikten 1 saat sonra randevu alıp ofisinize gittim. Bu arada nasıl bir değişiklik olabilir tamam Türkiye'de her an her şey değişiyor da o kadar değil. Nereden bakarsanız bakın tutarsızlık var açıklamalarınızda biri tutsa tamam diyeceğim de tutmuyor ama ne yazık ki koskoca firma böyle yapmamalı bence, güvensizlik oluşuyor. Size güvenip gelen kaç kişi Allah bilir.

Vavacars Ekspertiz Randevusunda Hayal Kırıklığı Ve Zaman Kaybı

Bir

"Vavacars Gen. Müd.'den Ceren Hanım'ın yaşamış olduğum deneyim karşısında tarafıma yapmış olduğu ilk gün ki konuşmamızdan son gün konuşmamıza kadar, elinden geldiğince şeffaf ve detaylı açıklamalar ile tarafıma çözüm sürecinin tüm detayını anbean anlatmış olup, yaşmış olduğum sorun için özür ve bilgilendirmede bulunmuşlardır. Detaylı açıklamalar detaylı bilgilendirmeler yaptığı için kendisine çok teşekkür ediyorum."

1 Destek

Vavacars Önerisine Sadık Kalmadı

Osman
18 Nisan 2024 12:3423.021

Vavacars uygulamasında aracıma fiyat teklifi aldım. Uygulamada daha doğru fiyat önerilmesi için araçla ilgili değerini e...

Vavacars Önerisine Sadık Kalmadı
3 Destek2 Yorum

Vavacars Son Fiyat Teklifi Verdiği Aracı Almaktan Vazgeçti

Ersin
26 Eylül 2023 11:152.593

Vavacars aracıma ön teklif verdi. Bir yetkili aradı ve randevuyu onayladı. Randevu oluşturduk ve aracımı belirlenen saat...

Vavacars Aracın Arkasında Durmuyor

Vavacars AracınArkasında Durmuyor

İsmail
Vavacars Aldığım Araç Motoru Sorunlu!

Vavacars Aldığım AraçMotoru Sorunlu!

Hüseyin
Vavacars Kötü Bir Ekspertiz Sökümü

Vavacars Kötü BirEkspertiz Sökümü

Aytekin
Vavacars Eksper Esnasında Aracıma Hasar Verdi (Kanyon AVM)

Vavacars EksperEsnasında Aracıma Hasar Verdi (Kanyon AVM)

Samet
Vavacars Kırık Torpido Kapağı