Bir sonuçtan çok memnun

Vavacars Ekspertiz Randevusunda Hayal Kırıklığı Ve Zaman Kaybı

04 Aralık 2024 11:48
Bir'in Teşekkür Mesajı
“Vavacars Gen. Müd.'den Ceren Hanım'ın yaşamış olduğum deneyim karşısında tarafıma yapmış olduğu ilk gün ki konuşmamızdan son gün konuşmamıza kadar, elinden geldiğince şeffaf ve detaylı açıklamalar ile tarafıma çözüm sürecinin tüm detayını anbean anlatmış olup, yaşmış olduğum sorun için özür ve bilgilendirmede bulunmuşlardır. Detaylı açıklamalar detaylı bilgilendirmeler yaptığı için kendisine çok teşekkür ediyorum.”

İlana koyduğum aracımı almak için arayan müşteri hizmetleri, telefonda ekspertiz yaparak bir fiyat aralığı verdiler ve bu rakamın düşük olduğunu kabul etmeyerek telefonu kapatmak istediğimde, ekspertiz noktasına davet edip 'Bu bir ön fiyat çalışması, merkezlerimize gelirseniz bu rakam artacaktır' diye beyan edip 30.11.2024 13:00 tarihine randevu oluşturdu. Aranmanın 2 gün sonrasında ilgili nokta benimle iletişime geçip '13:00'e randevu almışsınız fakat biz bu saatte çalışmıyoruz' diye bilgi verdi. Ben de 'Ben değil, siz beni aradınız ve randevuyu siz oluşturdunuz' diye bilgi verince, müşteri hizmetlerinin hatası diye geri dönüş aldım. Sonrasında ilgili tarihe 14:00'e randevu oluşturdular ve gittim. AVM'de olan merkezlerinin otopark girişinde aracı park ettim ve ekspertiz yapacak olan kişiler üst kata ofise çıkmamı ve size orada bilgi verecekler demesi üzerine gittim. Ofise geçtiğimde hiç kimse benimle ilgilenmedi! Ne karşılayan ne de bilgi veren oldu! Bir süre sonra üzerinde firmanın poları olan bir kişi geldi ve yine bekledim nasıl bir yaklaşımı olacak ama maalesef 'Siz kimsiniz, neden buradasınız? ' bile diyen olmadı. Sonrasında polarlı arkadaşın yanına giderek ilgili saatte randevum olduğunu, aracın ekspertiz yapıldığını, işlemlerin nasıl ilerleyeceğini ve en önemlisi müşteri hizmetlerinin belirttiği fiyat aralığının üzerinde bir rakam olacaktır diye tahmin ediyorum dediğimde, 'Genelde yapay zekanın ilgili araç siteleri üzerinden ortalama fiyat alıp size öyle rakamlar veriyorlar ve telefonda size söylenen en dip rakamlar çıkacaktır' dedi! Ben de bu durumu kabul etmediğimi ve sunulan tekliften daha fazlası çıkmayacak ise randevu oluşturmayın diye müşteri hizmetlerine belirttiğimi söyleyince, 'Abi onlar da randevu hedef tutturmak için yapıyorlar' dediğinde bende film koptu. Alakasızlar ve zaman kaybılar bence. Bekleme salonunda 'Yaptırdığınız ekspertizi 1.500₺ karşılığında alabilirsiniz' yazıyor, ekspertiz durumu bitip saçma fiyat tekliflerini sunduktan sonra 'Aracımın ekspertiz durumu ne, açıklar mısınız? ' dediğimde 'Abi senin araban zaten sıfır' diyerek bu ekspertiz raporunu alabilirsiniz diye bir yaklaşımı olmadı. Nereden tutarsanız nereden bakarsanız hafta sonu 2-3 saatim hiç oldu, benim için sıfır güven verdiler.

04 Aralık 2024 11:50 (Şikayetten 2 dakika sonra)
Bir
06 Aralık 2024 14:04

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars Zaman Ve Para Kaybı

Gökhan
17 Nisan 2024 18:40
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
17 Ekim 2023 19:30
"Hediye çeki aldım, çözüm ve hızlı dönüş için teşekkürler"

Vavacars Verdikleri Teklif İle Söyledikleri Teklif Arasında Çok Fark Var

19 Ağustos 2024 18:21

Çağrı
15 Nisan 2024 12:16
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
18 Mayıs 2024 09:55