Vatangame.com Ödeme Sayfasına Geçilmiyor

30 Haziran 2024 18:27 (Şikayetten 6 gün sonra)

Vatangame.com olarak öncelikle bu yaşadığınız olumsuz durum adına tarafınıza özürlerimizi iletmek isteriz. Konuyla alakalı detaylı bilgi ve eğer varsa bir mağduriyetiniz çözüm bulabilmek için bizlere, sitemiz üzerindeki sağ altta bulunan canlı destek bölümünden ulaşabilirsiniz. Lütfen bize ulaşın sorununuzu birlikte çözelim ve bu şikayetinizi çözüme ulaştıralım. Çözüme ulaşan sorunlarınızı lütfen çözümlendi yapın geri dönüşleriniz bizler için çok değerli ilginiz için çok teşekkür ederiz. Bize ulaşırsanız size yaşadığınız sorunla ilgili %100 çözüm sunacağımıza emin olabilirsiniz. Lütfen bize ulaşın. Mail ile dönüş yaparsanız sisteme kayıtlı bilgilerinizi bulmamız ve yardımcı olmamız daha hızlı olacaktır. Mail üzerinden bizlere ad-soyad, sisteme kayıtlı e posta, kayıtlı telefon numarası ve yaşadığınız sorunu iletmeniz yeterlidir.

Şikayetvar site yönetimi şikayetlerden çözüldü ibarelerini kaldırıyor her şikayetin sahibi lütfen iletişime geçsin bizler 7/24 ulaşılabiliriz. siz müşterilerinizin sorunlarını dinlemekten ve çözüm sunmaktan yanadır bunu belirtmek isteriz.

Vatangame.com'dan Kullanılmış Kod!

Vatangame.com'danKullanılmış Kod!

Yusuf
Vatangame.com Uc Hesabıma Yüklenmedi!

Vatangame.com UcHesabıma Yüklenmedi!

Enes