Nurcan sonuçtan çok memnun

13 Mayıs 2024 15:46
Nurcan'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi aylar sonrada olsa değerlendirip iki günlük para iademi gerçekleştirdiler, müşterisine değer veren bir temsilci ile görüştüm. Teşekkürler”

Varsapp'ten dört günlük kiralama bedelini ödedim ancak ürün gelmedi. Defalarca aradım ve yazdım fakat kimse dönüş yapmadı. Kargo firmasının numarası ya da verilen kargonun takip numarası bile iletilmedi. Saatlerdir bekliyorum ve paramın iade edilmesini talep ediyorum. Hizmet verilmeden para alındı.

17 Mayıs 2024 15:29 (Şikayetten 3 gün sonra)
10 Temmuz 2024 09:51

Temizlik makinelerinin iki tanesi salı günü geldi akşam 7 de geldi, ve diğeri çarşamba günü geldi. Ben bunu söylediğimde bir gün fazla kalabilir dediler fakat bir gün fazla kalması benim için çözüm değildi çünkü zaten bir gün fazladan sipariş etmişltim ve bunu ilettim para iadesi istedim ama yapamayacaklarını ilettiler bir daha kullanmam

21 Ağustos 2024 17:05

Fatoş
Fatoş

Merhaba, ben de kiralama yapmak istiyorum güncel durum hakkında bilgilendirir misiniz? Teşekkürler.

İlknur
İlknur

Merhaba ürünüz geldi mi bende kiralamak istiyorum

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Varsapp'tan Sipariş İptali Sonrası Para İadesi Yapılmadı, Müşteri Hizmetleri Ulaşılamıyor

Neslihan
28 Ekim 2025 22:07
varsapptan-siparis-iptali-sonrasi-para-iadesi-yapilmadi-musteri-hizmetleri-ulasilamiyor-3.jpg
varsapptan-siparis-iptali-sonrasi-para-iadesi-yapilmadi-musteri-hizmetleri-ulasilamiyor-2.jpg
varsapptan-siparis-iptali-sonrasi-para-iadesi-yapilmadi-musteri-hizmetleri-ulasilamiyor-1.jpg

Varsapp.com Ürünü İade Sorunu

Rabia