Mahsun sonuçtan çok memnun

Varan Turizm Esenler Otogar Yazıhanesinde Ki Saygısızlık

Varan Turizm Esenler Otogar Yazıhanesinde Ki Saygısızlık
22 Eylül 2023 22:15
Mahsun'un Teşekkür Mesajı
“Hem personelin tutumundan dolayı uyarı alması hem de firmanızın itibar için yaptığı özür memnun etti. İlginiz için teşekkür ederim 🙏”

22.09.2023 tarihi saat 16:40'ta Esenler Otogarı bilet holüne girdim. İzmir biletinin fiyatını sordum ve 650 TL dedi. Kesip kesmeyeceğimi sordu, keseceğim deyip parayı nakit olarak uzattım. Masada herhangi bir şekilde koltuk düzenini gösteren resim vs. bir şey yokken 15 cam kenarı dedi aniden. Tekli mi çiftli mi diye sordum. Çiftli dedi ve kendisine tekli istiyorum dediğimde fark var, 670 TL dedi. 20 TL'lik farkı vereyim dediğimde hayır, o biletiniz yandı. Tekli istiyorsanız 670 TL vereceksiniz dedi. Alay eder gibi. Kendisine ricada bulundum, farkı vereyim, tekliye geçirin desem de 15 dakika kala işlem yapamam, arkada müşteri bekliyor deyip resmen kovdu. Otobüse doğru gittiğimde 15 dakika değil 17 dakika kaldığını fark ettim ve geri geldim. Bu defa ismini sorup şikayet edeceğimi söylediğimde oraya gelen başka bir varan çalışanı, beyefendi nedenini sordu. Kendisine doğru yaklaşıp hâlâ firmanın marka yüzünü lekelememek adına sessiz bir tonda anlatırken, bu defa da oradan laf atmaya başladı. Beyefendi her ne kadar farkı verin, taşıyalım sorun yok dese de bayan çalışan ısrarla olmaz diye tersledi. Varan'ı kaliteli diye bilip aileme biletleri hep bu firmadan keser, rahat gitmelerini isterdim, ancak şu saatten sonra ne ben ne de ailemden birine şu firmaya binmek gibi bir ihtimal kalmayacak. Kadın demek zorunda kalıyorum. Cinsiyetinden ancak kadınlık, hatta ve hatta insanlığa yakışmayan bir üslup ile müşteriler ile konuştuğu sürece size çok ama çok değer kaybettirecek. Tüm gününü mahf eden Varan personeline de yaşattığı mağduriyetin kat be katını yaşamasını diliyorum. Firmanızın itibarı gözümde köy dolmuşu kadar bile değil artık.

23 Eylül 2023 13:16 (Şikayetten 15 saat sonra)
Mahsun
Mahsun
03 Ekim 2023 19:57

26 Ekim 2024 21:29

05 Temmuz 2023 11:05
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2025 03:51

11 Aralık 2023 11:54
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2023 22:39