Arzu sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 16:05

7ay önce Vanity Estetik'te göz kapak göğüs ameliyat oldum Dr. *** tarafından göz kapaklarım birbirinden farklı oldu göğüs silikon takıldı silikonlar düştü kendisine söyledim bütün yaz göğüs altı pişik oldu çok pişmanım. Hatasını telefi edeceği yerde beni bu şekilde bıraktı pişman oldum psikolojim bozuldu aynaya baktığım göz ayrı göğüs ayrı acemi Dr. Denk geldim hatasını düzelteceği yerde ben görüşmeye gittiğimde beni odada bırakıp başka hastalarla ilgilenmeye gitti şikayetçiyim **** başarısız bir ameliyat hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar paramla rezil oldum psikolojim bozuldu.

12 Ekim 2023 11:53

Vanity Doktor A*** B*** U*** tarafından yapılan başarısız bir ameliyat ve telafisi hiçbir şekilde yapılmıyor. Mağdurum. Göz kapaklarım aşağı doğru yapmış biri, başka biri başka göğüslerim aşağı düştü, yazın yara oldu. Silikonlarım yüzünden böyle bir hastaneden böyle  muamele.

15 Ekim 2023 19:50

Göz kapaklarımın rezeligi

15 Ekim 2023 19:52

Göz kapaklarıma rezilliği

16 Ekim 2023 12:40 (Şikayetten 3 gün sonra)
17 Ekim 2023 11:49

Dr. Alper bey yapmış olduğu ameliyat resimde gördüğünüz gibi göz kapaklarımı bu şekilde yaptı başarısız bir ameliyat sonucu ortada kendisinden raporu mu istedim kendisi bana hakaret edip rapor vermemiştir başka bir hastanede tedavi olacağım rapor elimde yok rica ediyorum raporumu verin hem göğüs hem de göz kapaklarımı beni mağdur bırakmıştır

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Estetik Operasyon Sonrası Hayal Kırıklığı

22 Aralık 2024 01:29
Estetik Operasyon Sonrası Hayal Kırıklığı

Vanity Estetik Göğüs Protezi Ve Dikleştirme Ameliyatı!

08 Haziran 2023 12:13
Beyhan sonuçtan hiç memnun değil

Vanity Estetik Merkezi Pişmanlığım Oldu

04 Ağustos 2023 16:58

Estecenter Şişli Hastanesi Doktoru Beni Mahvetti.

03 Mayıs 2024 21:08
Estecenter Şişli Hastanesi Doktoru Beni Mahvetti.

29 Ağustos 2023 21:09