Taha sonuçtan hiç memnun değil

Vanity Estetik Pişmanlıktır

09 Ekim 2023 16:40

Ben Vanity Estetik'e 1 ay önce Burun Estetiği oldum. Doktorum ****Ben Avrupa'dan geliyorum ve ilk defa Türkiye'ye uçtum sırf Vanity'ye güvendiğim için. Burnumda önceden bir kemer ya da eğrilik yoktu, herkes çok beğenirdi. Sadece daha mükemmel yani kusursuz hale gelmesi için estetik oldum. Ben kavisli, çok minik ve kalkık bir burun istemiştim. Doktor beni Ameliyattan önce 5 saat bekletti. Takvimde bir değişiklik olduğu için benden önce bir operasyonu olduğu gözlerinden kaçmış. Özür dileriz dediler. Sonra operasyonu oldum. Uyandım. Babam yanımdaydı. Ameliyat sonrası normalde fotoğraf çekilir, benim hiç fotoğraf çekilmemiş. ( Sadece bir tane deforme olmayan taraftan resim var). Yani sonucu operasyon sonrası göremedim. İlk gün ilk defa burnumu gördüğümde sağ ve sol kanatlarım birbirinden çok farklıydı. Sol kanadımda deforme vardı. Alçıdan dolayı Kavisli olup olmadığını göremiyordum. Bunu hastane deneyim sorumluma sorduğumda söylenmeyin gibi kelimeler yazdı bana. Sonra Alçım ve Tamponlarım çıktı. Burnumu ilk defa görmüştüm. Burnum inanılmaz büyüktü 6-7 kat daha büyüktü eski halinden yani ödemden olması imkansızdı. Sanki üzerine 5-6 kere burun yapıştırmışlar gibi. Sonra sol kanadımda deformeyi bariz bir şekilde gördüm. Bunu doktoruma sorduğumda doktorum cevap veremedi, çok heyecanlandı."Tek gözüne çarpan şey deforme mi " dediğini hatırlıyorum. Burnumda hiç kavis yoktu. Şu an Ameliyatım üzerinden 1 ay geçti, Hasta Deneyim sorumlum bu süre içinde benimle hiç ilgilenmedi. Herkes burnumun daha büyüdüğünü söylüyor. Beni görenler burnunun üstüne mi düştün diye soruyor. Doktor istediğim hiçbir şeyi yapmamış. Daha minik ve kavisli bir burun isterken bana daha büyük ve maskulen bir burun yapmış ve gerçekten çok çirkin olmuş. **ameliyat olduğum günden beri hayatım karardı, şimdi mart ayı için revizyon termini vereceğini söyledi.

11 Ekim 2023 11:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Vanity Estetik'de  Yaşanan Tıbbi Sorun Ve İletişim Skandalı

14 Şubat 2024 14:13