Hayri sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 10:16

07/04/2024 de Hepsiburada üzerinden Vanessa Perde'ye bir sipariş verdim ve binlerce kez pişman oldum. Konu ile ilgili detayları maddeler halinde anlatacağım. Bu konuyu ilgili kişilere onlarca kez anlatmaktan ve anlamamalarından dolayı çok rahatsızım. Şimdi konuyu anlaşılır bir şekilde ifade edeceğim:

01- 07/04/2024 de Hepsiburada sitesinden 777 312 996 sipariş numarası ile farklı ölçülerde iki adet perde siparişi verdim. 200x200 Brillant güneşlik saten bej renk fiyatı: 286 TL, 150x200 Brillant güneşlik saten bej renk fiyatı: 215 TL.

02- Belirttiğim detaylara göre sipariş verdiğim ürünler yerine Vanessa Perde bana tamamen alakasız ölçülerde ve renkte sadece bir parça perde gönderdi.

03- Yanlış gönderilen bu ürün 09/04/2024 tarihinde Hepsijet tarafından satıcı Vanessa Perde'ye iade edildi.
04- Yapılan iade üzerine günler sonra bana sadece aşağıda detaylarını belirttiğim bir parça perde gönderildi: 200x200 Brillant güneşlik saten bej perde. Diğer sipariş ettiğim 150x200 ölçülerindeki perde ise hala teslim edilmedi.

05- Arada yaşanan onlarca telefon görüşmesi soruna bir çözüm getirmedi. Şimdi Vanessa Perde yetkililerinden ricam, mağduriyetimin giderilmesini sağlamalarıdır.

Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.
Saygılarımla,
Hayri c--.

Hayri
Hayri
24 Nisan 2024 17:09

Şu ana kadar satıcı firma iletişime geçmediği gibi aracı kurum olan Hepsiburada firması da tamamen aradan çekildi. Ben Hepsiburada nın garantisi altında ilgili satıcı firmaya sipariş geçtim ancak Hepsiburada nın garantörlüğünü göremedik. Bundan böyle farklı fırsat sitelerini denemekte fayda var.

Aytekin sonuçtan çok memnun

24 Aralık 2024 15:30
"Şikayetimin ardından üretici firma aynı gün akşamında ürünümü teslim etti. Teşekkür ederim."
Cem sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 14:58
Sipariş Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği
Sipariş Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

16 Aralık 2023 09:45
Vanessa Mobilya. Alınan Koltuk Takımının Hatalı Kaplanması.
Vanessa Mobilya. Alınan Koltuk Takımının Hatalı Kaplanması.
vanessa-mobilya-alinan-koltuk-takiminin-hatali-kaplanmasi-1.pdf
Saadet sonuçtan çok memnun

23 Haziran 2023 11:19
"Teşekkür ederim sorunum hemen çözüldü."
Smt sonuçtan hiç memnun değil

Furnitu Firması İle Teslimat Ve İade Sorunları

26 Mart 2025 13:14