Emir sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 15:32

Merhaba! 3 ay önce oyunu bile oynamazken Valorant'tan hwid banı yedim. Normalde uzun süredir oynamıyordum ancak ban yediğim günün sabahı ana hesabımda 1 el rekabetçi maç oynayıp evden çıktım. Geri döndüğümde önce yan hesabıma gireceğim tuttu niye bilmiyorum ama uyarı veriyordu (hwid banı uyarısı). Çok ciddiye almadım en başta hata olabileceğini düşünüp bomboş bir hesaba girmeyi denedim ancak yine giremedim. Sonrasında Ticket atmaya karar verdim ve LOG kayıtlarım ile birlikte Ticket attım ancak cihaz banı yediğimi söylediler. Hile yapmadığımı kanıtlamak için bir sürü kez Ticket atıp uğraştım ve bir yetkili bana formatın işe yarayabileceğini söyledi bende öyle yaptım ancak işe yaramadı. Bir süre sonra LOG dosyalarımı ticketin "ekler" kısmından silmişlerdi o an anlamadım ve 3 ay beklemeye karar verdim. Birkaç gün önce de banımın açılması için değil sadece "cihaz banımın" açılması için Ticket attım. Birkaç kez cevap verilmeden direkt olarak "Çözüldü" olarak işaretlense bile sonunda bir yetkili cevap verdi. Bana "Oyuna herhangi bir hesaptan girin ve uyarıyı alın böylelikle ne kadar süre banınız kalacağını öğreniriz" dedi ama ben oyuna girdiğimde hiçbir uyarı almadım ve bir süre bomboş ve yeni açılmış hesapta oynadım. Sonrasında bunu ticketten riot yetkilisine bildirdim ve bana "Bunu duyduğuma inan çok sevindim. Bu demektir ki cihaz banın kalkmış ve artık oyunlarına kaldığın yerden devam edebilirsin demek oluyor." dedi ve bende yetkiliye güvenerek ana hesabıma giriş yaptım. Ancak yetkilinin dediği gibi değilmiş ve cihaz banım varmış, bir anda o uyarı yeniden belirdi ve yetkili yüzünden ana hesabım kalıcı olarak yasaklandı üstelik yeniden LOG kayıtlarımı ve o an aldığım LOG kayıtlarını tickete ekledim ancak bana cevap vermek yerine sadece ticketlerimi kapatıyorlar. Ticket yazdığım an hiçbir cevap gelmeden çözüldü olarak işaretleniyordu ta ki ana hesabımın Ticket hakkı da alınana kadar, artık ana hesabımdan Ticket atamıyorum. Kendi çalışanlarını korumak için cevap vermiyorlar ve ellerinde hile açtığıma dair bir kanıtta bulunmuyor, üstelik bunu istediğimde de cevap veremiyorlar neden ban yediğimi onlar da bilmiyor. Ana hesabımdan Ticket atılmadığı için farklı hesaptan da denedim ancak hesap ismimi verene kadar destek alabildim hesap ismimi tickete yazdım sonra şansa bakın ticketim yine kapatıldı. Üstelik ana hesabımda Ticket atabiliyorken ortalama 7-8 ticketimi "Size gereken yanıtı xxx tickette verdik." deyip otomatik kapattılar ve asla cevap vermek istemediler.

profile profile
16 Eylül 2024 15:23

Yan hesabımdan attığım tickette nickimi vermeden önce destek yanıt verirken nickimi attığım zaman ticketim yine cevapsız şekilde "çözüldü " olarak işaretlendi, komiksiniz.

23 Eylül 2024 18:48

Hala Ticket açıp ulaşmaya çalışıyorum ancak hala ticketlerimi kapatmaya devam ediyorlar. Bütün her şeyi denedim yapabileceğim üstelik ilk cihaz banı yediğimde girdiğim hiçbir hesap ban yememişken ben nasıl cihaz banı yiyebildim anlayamıyorum :d? LOG kaydımı dahi göndermiştim oysaki ama ona rağmen o zamanda açmamışlardı şu anda da hiçbir şekilde geri dönüş yapmıyorlar. Arkadaşlarım aracılığıyla ve kendim tekrar tekrar Ticket gönderdim ancak kendi oyun içi nickimi kullanana kadar destek alabiliyorum sadece. Kendi nickimi yazdığım an ticketler kapatılıyor. Üstelik support hatası olduğunu söylediğim ve sadece o konu hakkında konuşup bilgi almak istediğim ticketi bile direkt olarak "çözüldü" olarak işaretliyorlar. Ne yaptım da koskoca "rıot GAMES'in" radarına yakalanabildim bilmiyorum ama tamamen haksız bir yasaklama ve kurallarında yazanın aksine kendimi savunma, itiraz etme hakkımı asla kullanamadım. Aslında kullandırtmadılar.

23 Eylül 2024 18:52

Oyuncuları uzaklaştırma ve oyununuzdan + şirketinizden nefret ettirme konusunda üstünüze yok.

28 Eylül 2024 21:00

Riot şaşırtmamaya devam ediyor...

Furkan
Furkan

İnsta furk4nst ulaşır mısın dostum sormam gereken bir şey var

Ali
Ali

Bilgisayarı 2. Elimi aldınız? Ya da ekran kartı vb. Bir parça 2. El mi aldınız?

Emir

Hayır kendi bilgisayarım. Kendi çalışanlarını korumaya çalışıyor rezil şirket. Thedra, Bordo gibi youtuberlerin başına da geliyor.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2025 00:31

Hüseyin