Valide Sultan Termal Hotel Devremülk Alımı

14 Mart 2024 13:22

Eski adıyla alya Gordion temal, yeni adıyla valide sultan termal Hotel Ankara/Ayaş kaplıca tesisleri'nden inşaat halindeyken yatırım amaçlı 4 adet devremülk satın aldım. Sonrasında tapularımız çıktı ve tapuları aldım.
Daha sonra firma iflas ettiği söylenerek başka bir firmaya devredildi. Devir işlemiyle birlikte, ilave ek ücret ödemezsek haklarımızın kaybolacağı belirtilerek ek ücret alınarak yeni bir sözleşme yapıldı. Ayrıca, sözleşmede eski üyelere kira gelirlerinden kar payı verileceği yazıyordu, ancak bu hiçbir zaman yerine getirilmedi. 'kiraya vereceğiz, isterseniz satacağız' denilen açık olduğu yıllarda istenen yıllık ödemeleri de düzenli olarak yaptık. Ancak bu süre zarfında devremülkleri kullanmadık ve kiraya verme sözleri de yerine getirilmedi. Eğer kiraya verilmişse de bize herhangi bir ödeme yapılmadı. En son aralık ayında arandım ve 2024 yılı için en azından bir tanesinin yıllık ödemesini yapmam ve devremülkümü satmam gerektiği söylendi. Bu söz üzerine bir adet yıllık ödeme yaptım. 9 Mart cumartesi günü 'çok acil' denilerek arandım ve 4 adet devremülkümün satıldığı, ancak devir işleminin yapılabilmesi için geri kalan 3 devremülkün de acil olarak yıllık ödemesini yapmam gerektiği söylendi. Kredi kartımdan nakit avans çekerek ödemeyi gerçekleştirdim. O günden beri telefonlarım açılmıyor ve tesise ulaşamıyorum. Hatta patron olarak bildiğim k***g****ı özel numarasından aradım, o da telefonumu açmıyor. Yani kısacası, satışın olmadığını ve yıllık ödeme tahsil etmek için bir oyun olduğunu acı bir tecrübeyle öğrenmiş oldum. Ben de yasal haklarımı aramaya başlayacağım.

profile profile profile
20 Mart 2024 20:06

Bugün Valide Sultan Termal Otel Temsilcisi N*** hanım tarafından arandım. Şikayetimi silinmemi istedi bende sorun çözülmeden şikayetimi kaldırmayacağımı belirttim. Bunun üzerine İşletme Müdürü olduğunu söyleyen Y*** hanıma telefonu verdi. Y*** hanım önce kibar bir şekilde konuştu çözüm önerisi istediğimde sert ve saldırgan bir tavra geçti. Akabinde ben şikayet kaydımı silmeme konusunda ve diğer resmi mercilere de şikayet edeceğim konusunda ısrarcı olunca tehditlere başladı. Benim tapusu elimde olan yıldatı ödenmiş devre mülkümü kullandırmamakla, sözleşmelerimi fes etmekle ve sattırmamakla tehdit ederek telefonu kapattı.

Valide Sultan Termal Hotel Ankara Ayaş Kaplıca Tesisleri Şikayeti

04 Haziran 2024 16:29
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Otel'de Tatil Kabusu Ve Yasal Mücadele

28 Ocak 2025 12:58
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 22:52