Ergin sonucu yetersiz buldu

Vakko Akasya Tekstil Ve Hazır Giyim San. 2936

Ergin
30 Nisan 2024 12:22

Sayın Yetkili,

04.02.2024 tarihinde Vakko Akasya mağazasından satın aldığım ürünle ilgili olarak bir şikayette bulunmak istiyorum. Satın aldığım gömlek, malzeme kalitesinden kaynaklanan bir sorun nedeniyle sırt bölümünde enine bir sökülme yaşamaktadır. Ürün incelemesinde iki kez reddedilmesi ve kullanıcı hatası olarak belirtilmesi, yaşadığım sorunun çözümüne yönelik yapıcı bir yaklaşım sergilenmediğini düşündürmektedir.

Bu durum, Vakko'nun müşteri memnuniyetine verdiği önemi sorgulamama neden olmuştur. Ancak, bu konudaki tutumunuzun kabul edilemez olduğunu ve haklarımı korumak için gerekli adımları atmaya kararlı olduğumu belirtmek isterim.

Bu çerçevede, Vakko'nun müşteri hizmetleri ekibinin çözüm odaklı ve yapıcı bir yaklaşım sergilememesi nedeniyle, işbu şikayetimi ilgili hukuki mercilere taşıyacağımı önceden bildirmek istiyorum. Hukuki süreç başlatmak için gerekli adımları atacağımı ve tüketici haklarımın korunması için gereken her şeyi yapacağımı bilmenizi istiyorum.

Bu konuda yapılacak herhangi bir olumlu adım veya çözüm önerisi için iletişime geçmek isterseniz, aşağıdaki iletişim bilgilerim aracılığıyla benimle irtibata geçebilirsiniz.

Saygılarımla,
Fatih Özbayoğlu
0532********65

30 Nisan 2024 12:58 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Yasin
22 Şubat 2024 11:18

Şanlıurfa Piazza Avm Vakko Mağazası Mağduriyetimi Gidermiyor

Erdal
20 Ağustos 2024 14:28
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
14 Temmuz 2024 13:29

Vakko Online Siparişimde Yanlış Ürün Gönderildi, İade Hakkım Tanınmıyor

Fatih
06 Ekim 21:49
Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

Rahmi
31 Ağustos 2024 11:32