Vakıf Katılım Bankası Taşıt Kredisi Başvurumdan Sonra Faiz Oranlarının Değişmesi

16 Mart 2024 22:29

14 Mart 2024 tarihinde Vakıf Katılım Bankası Bursa/Demirtaş şubesinden ikinci el taşıt kredisi için başvuruda bulundum. Banka yetkilisi tarafından onay sürecinin 15 Mart 2024 akşamına kadar tamamlanacağı ve sürecin uzaması halinde kredi faiz oranlarının değişmesi durumunda başvuruyu yaptığım tarihteki faiz oranının geçerli olacağı belirtilmiştir. 15 Mart 2024 tarihinde banka yetkilisi tarafından kredinin onaylanmadığı ve eşimin kefil olması şartıyla kredimin onaylanacağı tarafıma belirtildi. Gün içerisinde eşimin bilgilerini yetkiliye ilettim ve banka da eşime ulaşarak kefalet işlemlerini tamamladı. 16 Mart 2024 Cumartesi günü banka yetkilisi bana WhatsApp uygulamasından mesaj atarak kredi başvurumun onay sürecinin tamamlanmadığını ve güncel oranlarla sürecin devam edeceğini belirtmiştir. Bu süreçte alacağım taşıt için kapora ödedim ve taşıt sahibi çevrimiçi uygulamadan aracın satış ilanını kaldırmıştır. Ayrıca 16 Mart 2024 tarihinde aracı ekspertize götürdük ve 3500 TL ödeme yaptım.

18 Mart 2024 09:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Banka İzinsiz Poliçe Yeniledi Ve Zorunlu Tuttu

25 Haziran 2025 21:28
Banka İzinsiz Poliçe Yeniledi Ve Zorunlu Tuttu
banka-izinsiz-police-yeniledi-ve-zorunlu-tuttu-2.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Kasko Ve Trafik Sigortası Düzenlenmesi

25 Haziran 2025 16:29
onayim-olmadan-kasko-ve-trafik-sigortasi-duzenlenmesi-1.docx
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 20:13
Telefon Bankacılığı Uygulamasında Şifre Sorunu Ve Yetersiz Destek