Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Ved E 18/8 Int Ani Su Isıtıcısı Elektrikli Şofben

26 Eylül 2023 10:23

İlk Vaillant ved e 18/8 ınt ani şu ısıtıcı cihaz alındığından beri garanti süresi içinde çözülmeyen problem ki halen devam etmektedir; sıcak suyun aniden soğuması sorunu servis tarafından çözülemediği gibi garanti süresi bitiminde; geldik ama cihaz çalışıyor. Demek için 500 TL servis ücreti isteyen, garanti süresi bitiminde eşanjör bozuk esanjörün değişmesi lazım değişmeye gerek yok 8000-9000 TL ücreti var.

Sıfır cihaz alıp takın diyen Antalya teknik servis merkezindeki telefonlara bakan hanım efendiden ve durumu Vaillant çağrı merkezine ilettiğinizde çözümsüzlük merkezi olarak çalışan çözüm merkezi çalışanlarından memnun değilim. Vaillant marka değerine yakışmayan bu durumu kınıyorum ve yetkili bir kişiyle görüşmek istiyorum. Her iki yılda bir cihaz değişin söylemi Vaillant markasının kalitesizlik bildirgesidir.

profile profile
26 Eylül 2023 11:21 (Şikayetten 57 dakika sonra)
26 Eylül 2023 11:59

Bütün Şikayetçi Olanlara aynı matbu cevabı yazıp gönderiyorsunuz. Çözüm odaklı kesinlikle değil, Şikayetimi hem müşteri hizmetlerine hem de yetkili servisinize ilettiğimde garanti süresi içinde gerek görülseydi cihaz veya eşanjör değişirdi diyorlar. Bende tamda bunu diyorum madem değişmek gerekiyordu ise neden garanti süresi içinde değiştirilmedi cihaz veya her ne değişmesi gerekiyorsa.

Bünyamin
Bünyamin

Burada cevap vermek sizin hizmetinizi ve marka değerinizi artirmiyor. Kalite tesadüf değildir. Satış sonrası hizmet önemli

Güzin sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant E 18/7 Ani Su Isıtıcı Arızası!

Güzin
12 Aralık 2023 14:24
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 13:12
İlkay sonuçtan çok memnun

İlkay
04 Ekim 2023 12:41
"Sayın yetkili, Ürünümüz sürekli arıza yapıyordu ve soğuk su akıyordu. Servis defalarca geliyor parça değişimi yapıyor kısa süreli düzelme oluyor fakat arıza belli bir süre sonra tekrar devam ediyordu. Arıza sürekli devam ettiğinden Şikayetvar durumumuzu dile getirdik ve. Ok kısa sürede çözüm üretildi. Cihaz yenisiyle değişim yapıldı. Değişimden dolayı memnuniyetimi bildirir tüm yetkililere tekrar teşekkür ediyorum. İlgi ve emeğinize sağlık."
vaillant-su-isiticisinin-yenisiyle-degisimi-hkk-4.pdf
vaillant-su-isiticisinin-yenisiyle-degisimi-hkk-3.pdf