Alaattin sonuçtan çok memnun

Vaillant Eco İntrö 24/28 Kombi Patlamalı Çalışması

27 Nisan 2023 14:54

2022 şubat ayında Vaillant ecotec İntrö 24/28 tam yoğuşmalı kombi aldım. Kurulumu yapıldıktan sonra her çalışmada patlamalı olarak çalışmaya başladı. Arıza kaydı oluşturdum. Servis önce gelip bakmadan bunun normal olduğunu söyledi. Ama sorunum hala devam ediyordu. Tekrar arıza kaydı oluşturdular ve servisi yönlendirdiler. Bu kezde normal deyip tekrar gittiler. Artık dayanamayıp video çekip merkeze gönderdim ama onlarda o kadar ilgisizki anlatamam. Videoyu bölge sorumlusuna iletelim dediler.

Aradan 8 gün geçtiği halde arayan soran olmadı. Merkezi aradığımda tekrar ilettik dediler. Anlayacağınız ürünlerinin arkasında durmamaktadırlar. Ayrıca bu ürünle ilgili aynı sorunla (patlamalı çalışma) birçok şikayet edildiğini gördüm. Bu serinin hatalı üretim olduğunu düşünüyorum.

Kalitesine ve ismine güvenerek daha fazla para verdiğim kombi tam anlamıyla kabusa dönüştü. Evim 2+0 olmasından dolayı kombim oturduğum odada bulunmakta ve her çalıştığında patlamasından çocuklarım korkar duruma geldi. Ben pişman oldum.

27 Nisan 2023 15:17 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Durum ne oldu sonuç? Yardım eder misiniz

Alaattin

Değişim oldu fakat sorun hala aynı

Alaattin

Değişim yapılacak dediler. Bayinin aramasını bekliyorum.

Vaillant Servis Randevusu İptal Edildi, Mağduriyetim Giderilmedi

Ünsal