Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Akçaabat Yetkili Servisi

Vaillant Akçaabat Yetkili Servisi
07 Aralık 2023 01:08

Vaillant marka doğalgaz kombisini satın aldım. Garantinin başlaması için gelen Trabzon/Akçaabat Vaillant yetkili servis elemanı cihazı çalıştırdıktan sonra Oda termostatı hakkında gerekli kullanma talimatını izah etmeden evimden ayrıldı. Bir gün sonra oda termostatı ile Kombi arasında bağlantı kesildi. Yetkili servisi defalarca aramama ve mesaj yazmama rağmen bana dönüş yapmadı. Bu durumda Vaillant merkezi aradım teknik yardım istedim. Teknik yardımın tüm söylediklerini yapmama rağmen termostat ile kombi arasında bağlantıyı kuramadım. Akabinde tekrar merkez yetkili servisi +90 (850) 222 28 88 aradım. Servis oluşturdular. Evimin Akçaabat Vaillant servise mesafe uzaklığı 100 metre olmasına karşın İki gün sonra servis elemanı evime geldi. Cihazın kullanması konusunda tam olarak bize bilgi vermeyen Akçaabat Vaillant yetkili servis elemanı maksimum 2 dakikada oda termostatını çalıştırdı. Ve benden talep ettiği işçilik ücreti 500 TL. Ücretli işler için telefonuma onaylamak için Vaillant tarafından bir kod gönderildi. Ücreti kabul etmediğim için kodu onaylamadığım halde bana 500 TL fatura oluşturuldu.
Akçaabat Vaillant yetkili servis elemanı tarafıma kestiği faturada "yapılan işlemin süresine 1 dakika " olarak girmiştir ki bu bilgi kesinlikle doğrudur. Akçaabat Vaillant yetkili servis personeli Müşteriye Kullanma Tanıtımını yapmadığı cihazın kombiye bağlanması için 1 dakika zaman yazdı ve talep ettiği işçilik ücreti 500 TL. El insaf!
Şimdi Vaillant yetkililerine soruyorum:Kombiyi çalıştıran Trabzon/Akçaabat yetkili servis elemanınız cihazın çalıştırması konusunda tam Bilgi vermemişken bu işçilik ücretini benden talep etmesi doğru mu acaba?
Vaillant merkezden ücreti kabul edip onaylamam için gönderilen kodu onaylamadığım halde neden fatura kesildi acaba? Talep edilen ücret olan 500 TL. İşçilik masrafının iptal edilmesini rica ediyorum.
Müşteri olarak Vaillant genel merkezden bu konuda mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Saygılar

07 Aralık 2023 08:11 (Şikayetten 7 saat sonra)
08 Aralık 2023 22:48

Vaillant genel merkezden beni aradılar, sorunu bir de benden dinlemek istediklerini ifade ettiler lakin Sorunum hala çözülmedi. Bekliyorum

Kemal

Maalesef bunlar pandemiden sonra Türk milletini yo lm aya başladı aynı sorunu yaşadım ben yüksek rakam talep edildiği için kabul etmedim "Ben onu bunu bilmem 550 TL servis ücretini alırım diye kaba şekilde raconunu yaptı, kesilen faturada açıklaması inşaat montaj çalışması diye girilmiş

Remzi

Sadece bu sayfada Vaillant servisi hakkında 778 şikayet yazılmış. Kurumsal bir firma olan Vaillant bu kadar şikayete lakayıt kalacağını düşünmüyorum.

Remzi

Şimdiki aklım olsaydı Vaillant almaya karar verdiğimde daha çok düşünürdüm. Bu sorunumu olumlu çözmezlerse çevremdeki herkese servisin çok pahalı olduğunu ifade edip cihazı tavsiye etmeyeceğim. Sonuçta reklamın en sağlamı kullanıcıların beyanlarıdır.

İlker sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Biter Bitmez Bozulan Vaillant Erelax Mağduriyeti

İlker
07 Kasım 2024 00:07
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
14 Ekim 2023 15:16
Vaillant 1 Sene Geçmeden Bozulan Erelax Termostat
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Coşkun
04 Şubat 18:50