Uzaynet Mi, Bir Daha Asla

Uzaynet Mi, Bir Daha Asla
Serdar
17 Şubat 2024 15:40

Bir kamu kurumunda bilgi işlem sorumlusu olarak 17 yıldır Network internet yazılım geliştirme konularında görev yapmaktayım. 7 aydır Uzaynet kullanıyorum. Bu kadar sorumsuz bir şirket ilk defa görüyorum. İnternet paketim 20mbps download, 5 Mbps upload ve sınırsız. Son 2 aydır Gün boyu İnternet download hızım 1 Mbps ı görmüyor, Upload hızım ise 5 Mbps dan düşmüyor, belli ki şirket bu bandı yağlı müşterilerine kaliteli hizmet için kendisi sınırlıyor. Gece 3 den sonra yaptığım testlerde 30 Mbps ı bile aşıyor. Müşteri hizmetleri teknik destek ise bağlanmanız çok zor, bağlansan bile ne çare, mantıktan uzak şeylerle geçiştirmeye çalışıyor, sıkışınca biz sizi en kısa sürede arayacağız diyor ama ne arayan var ne soran. Mesela bölgenizde yoğunluk olabilir diyor. Nasıl bir yoğunluk olabilir dağın başında interneti kullanacak başka kim var kardeşim? 20 yıl önce kullandığım Çevirmeli ağ bağlantısında bile bu kadar sürünmemiştim. Bu sorunlar çözülür mü, sanmıyorum. 4-5 ay sonra inşallah kurtulurum.

profile profile

Uzaynet Ağustos Başından Beri Olan Hız Problemi

17 Ağustos 2024 00:25
Uzaynet Ağustos Başından Beri Olan Hız Problemi
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
02 Kasım 2024 14:33